Općenito > Generalno o skuterima

kveščn

<< < (10/11) > >>

R@kija:
zvao sam sad iz znatizelje kolko dode seriska radilica za keeway matrix...motor heims oko 600kn...zvao sam viktora i rekli mi zvat ce me neznaju ni sami...isto mi rekli i u extream moto shopu i onda SAM ZVAO BETU MOTO I RADILICA ZA LUNU JE 200KN...DA DOBRO STE PROCITALI 200KN-NOVA---sad me samo zanima jel pase od lune radilica na keeway...dosta je hitnooooo

R@kija:
u extreamu je 800kn...haha... :drunken_smilie: :drunken_smilie:

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 04 Studeni, 2008, 09:36:21 ---sad me samo zanima jel pase od lune radilica na keeway...dosta je hitnooooo

--- Kraj citata ---

Gle i ak paše! Al kaj ti znači ak je od papira napravljena! Kakva je to nova radilica za 200 kn? Ja sam jednom prilikom bio sa frendom koji je kupoval od jednog lika polovnu radilicu za tomosa apn-a pa je koštala 200 kn  :icon_scratch:

Daj ajde! Još ak misliš kit stavit... Pa rasvjetala se bude ko ruža na suncu  :drunken_smilie:

R@kija:

--- Citat: dhorvat2 - 04 Studeni, 2008, 10:44:32 ---
--- Citat: rakitje00 - 04 Studeni, 2008, 09:36:21 ---sad me samo zanima jel pase od lune radilica na keeway...dosta je hitnooooo

--- Kraj citata ---

Gle i ak paše! Al kaj ti znači ak je od papira napravljena! Kakva je to nova radilica za 200 kn? Ja sam jednom prilikom bio sa frendom koji je kupoval od jednog lika polovnu radilicu za tomosa apn-a pa je koštala 200 kn  :icon_scratch:

Daj ajde! Još ak misliš kit stavit... Pa rasvjetala se bude ko ruža na suncu  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
necu stavljat kit...gle ak drzi na luni mora i na mom...robi je napravil sa svojom kolko 14 hiljada...vazno mi je da izrdzi dok ga prodam...glavno mi je da upali i da ga razradim i odma prodam...

R@kija:
ajd da vec kupujem radilicu onda sigurno nebi uzo serisku za 800kn nego neku malo bolju...jer ko uzme serisku radilicu koja dojde 1000kn on nije bas cist jer za te novce moze kupit 10 puta bolju radilicu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju