Općenito > Generalno o skuterima
kveščn
neer:
po mome je najbolje naci najkvalitetniji lezaj i negledat na cijenu..da nebi suskao po gradu naselju selu komsiluku :frajer:
2TDottore:
ja kupio u lager commercu dva skf lagera c3 i dva corteco semeringa za visoke temperature i mislim ak se dobro sjecam da sam platio oko 120kn sve. :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 07:58:31 ---ja kupio u lager commercu dva skf lagera c3 i dva corteco semeringa za visoke temperature i mislim ak se dobro sjecam da sam platio oko 120kn sve. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To ti treba :anenene:
Ja sam platio sve zajedno za svog aeroxa 86 kuna u LagerCommerce-u u Tomislavovoj (Pet Centar blizu plive), Uzeo Kojo C3 ležajeve 35 kuna puta dva i dva semeringa corteco za visoke temperature (plavi su ak se ne varam) jedan 10 a drugi 6 kuna!
:icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 01 Studeni, 2008, 09:22:56 ---
--- Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 07:58:31 ---ja kupio u lager commercu dva skf lagera c3 i dva corteco semeringa za visoke temperature i mislim ak se dobro sjecam da sam platio oko 120kn sve. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To ti treba :anenene:
Ja sam platio sve zajedno za svog aeroxa 86 kuna u LagerCommerce-u u Tomislavovoj (Pet Centar blizu plive), Uzeo Kojo C3 ležajeve 35 kuna puta dva i dva semeringa corteco za visoke temperature (plavi su ak se ne varam) jedan 10 a drugi 6 kuna!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
onda sam pretjero malo sa cijenom.pamcenje me bas dobro ne sluzi.onda sam i ja platio sve ispod 100kn. :icon_thumright:
R@kija:
di da zovem onda...u lager comerce ili lageros...di je jeftinije...jel zna ko koja je dimenzija...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju