Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovak:di ima za kupit lezajeve radilice i kolko dojdu otprilike...isto vrijedi i za semeringe...i jos me zanima di ima za kupit klip sa bolcnom 12mm i kolko dojde otprilike(ne bas preskupi i bas predobar)...
Citat: rakitje00 - 31 Listopad, 2008, 18:05:24ovak:di ima za kupit lezajeve radilice i kolko dojdu otprilike...isto vrijedi i za semeringe...i jos me zanima di ima za kupit klip sa bolcnom 12mm i kolko dojde otprilike(ne bas preskupi i bas predobar)... tebi treba klip za piaggio a cilindar od minarellia
Da
c3 lageri su ti oko 30kn/kom a semering oko 10kn/kom
ja kupio u lager commercu dva skf lagera c3 i dva corteco semeringa za visoke temperature i mislim ak se dobro sjecam da sam platio oko 120kn sve.
Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 07:58:31ja kupio u lager commercu dva skf lagera c3 i dva corteco semeringa za visoke temperature i mislim ak se dobro sjecam da sam platio oko 120kn sve. To ti treba Ja sam platio sve zajedno za svog aeroxa 86 kuna u LagerCommerce-u u Tomislavovoj (Pet Centar blizu plive), Uzeo Kojo C3 ležajeve 35 kuna puta dva i dva semeringa corteco za visoke temperature (plavi su ak se ne varam) jedan 10 a drugi 6 kuna!
kayo ležajevi su najbolji,450kn 2 kom al ih je teško naći.