Tehnički kutak > Injection
Purejet trokira-gumica zelenog injektora
Corector:
To je originalno zvono. Slilaj sa strane, izgleda odlicno. Rupe sluze za balans zvona.
Slikaj lamelice.
Cuki_16:
Slikam sutra. Jedno pitanje još, nisam nikad gledao razinu ulja u getribi i reko ajde da promjenim. Odvrnem čep kad tamo ako sam uspio izliti 5 ml van. Ništa nije zujalo niti je bilo špene pa se nadam da je neoštećeno sve unutra. Nego pitanje je kud je moglo izići ulje da ga baš tako malo ima? Kod remena je bili masno al je mijenjan i amortizer jer je procurio pa ne znam dal nije od njega moglo pustit unutra, ako nije onda dihtung na blokovima ne drži?
dario007:
Nema na getribi dihtunga,diht masa je samo.Provjeri na cepu ispusta,tamo zna sliniti ili na semeringu primara/kotaca.
Corector:
I ja sam zapazio da prvi put kad mjenjas ulje, a skuter je iz 2003. ostane ga puno manje unutra. Ali sve radi. Ipak su to znatno prekoraceni periodi odrzavanja.
Ulje ako negdje curi, uvijek ostavi trag.
Cuki_16:
Na crijevu zraka sam zamjenio šelnu jer je nekako labavo držala. Moram sad vidjet kako će to sve radit dok natrag vratim na svoje mjesto pa javim dojmove i kako pali hladan. Dal on hladan mora upalit baš jednako ko i dok je vani ljetna temperatura?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju