Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Skuter gubi snagu.

<< < (3/6) > >>

Risto15:

--- Citat: robyakarider - 20 Veljača, 2022, 16:53:46 ---a koji problem je bio prije?

--- Kraj citata ---
Rekao je da je našao vode u gorivu, a prije toga sam imao problema sa falš vazduhom, nisam znao odakle mi vuče falš vazduh pa sam smanjio količinu vazduha koja ulazi na filter.
U pretprošli petak kad sam se vraćao kući, skuter je radio normalno i negdje na pola puta samo se ugasio.
Probao sam svašta i ništa nisam mogao da uradim.

Fuzzwan:

--- Citat: Risto15 - 21 Veljača, 2022, 07:24:10 ---
--- Citat: robyakarider - 20 Veljača, 2022, 16:53:46 ---a koji problem je bio prije?

--- Kraj citata ---
Rekao je da je našao vode u gorivu, a prije toga sam imao problema sa falš vazduhom, nisam znao odakle mi vuče falš vazduh pa sam smanjio količinu vazduha koja ulazi na filter.
U pretprošli petak kad sam se vraćao kući, skuter je radio normalno i negdje na pola puta samo se ugasio.
Probao sam svašta i ništa nisam mogao da uradim.

--- Kraj citata ---
onda upali motor i uzmi dezodorans ili nesto i spricaj po prirubnici i airboxu pa gledaj kako se motor ponasa
ako se minja onda minjaj to jer negdi pusta :)

JogFromYamaha:
Lijepo uzmes motor, vozis ga nazad na servis onime koji je uzeo pare i nije te briga jer te nije briga.
Nek ga slaze dok sve ne slozi do kraja, nisi ti tu budala koja bu sama delala i popravljala tude greske i placala "majstore".

Risto15:
Poslao bih slike, ali mi forum ne da

Risto15:

--- Citat: JogFromYamaha - 21 Veljača, 2022, 14:08:44 ---Lijepo uzmes motor, vozis ga nazad na servis onime koji je uzeo pare i nije te briga jer te nije briga.
Nek ga slaze dok sve ne slozi do kraja, nisi ti tu budala koja bu sama delala i popravljala tude greske i placala "majstore".

--- Kraj citata ---
Najgori dio svega toga je što sam dao 200e za to sve.
Doduše, trebao mi je skuter zbog škole i et...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju