Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Beta ark 50 - Obnova komplet skutera- *Problem nakon generalke*

<< < (2/3) > >>

matija84m:
 Treba stvit ispravnu svjecicu i probat upalit. Ako zalije svjecicu nakon 10 kurblanja uzalud se dalje trudit jer nema dobru iskru vise.
Ali ako jako zalije znaci da previse goriva pogotovo ako je el. Cok.

Sljedeci savjet je da ako ga upalis probaj se vozit, pa ces odma uocit ako treba veca dizna ili manja. Jer ovako ocito nije dobro

Dasta je16:

--- Citat: matija84m - 14 Veljača, 2022, 16:33:22 --- Treba stvit ispravnu svjecicu i probat upalit. Ako zalije svjecicu nakon 10 kurblanja uzalud se dalje trudit jer nema dobru iskru vise.
Ali ako jako zalije znaci da previse goriva pogotovo ako je el. Cok.

Sljedeci savjet je da ako ga upalis probaj se vozit, pa ces odma uocit ako treba veca dizna ili manja. Jer ovako ocito nije dobro

--- Kraj citata ---
Znaci hoces reci da svijecica cak i ako baca iskru da ta iskra nije vise dobra? Inace svijecica je bila nova ngk kad je skuter prvi put upalio i onda sam nabavio istu takvu iridium i prvo je bila zalivena gorivom skroz i poslije toga vise uopce nije preplavljena nego mrvicu i to je to. Ako i je mala dizna u karburatoru svejedno bi trebao upalit zar ne?

robyakarider:
to sta svjecica baca iskru ti ne znaci previse, puno puta sam vidio svjecicu da baca pa ne pali, ko ima iskustva skuzi po obliku i boji iskre da nece upaliti

Dragster 50:
Ja bi tu provjeravao redom sve. Kažeš  "Stvarno je sve dobro montirano nigdje nema greske" a ispao je semering, znači  nije dobro stavljen a možda ni zeger nije stavljen, znači ipak nije sve dobro složeno....

zvonkec92:
Kolko oces za tu betu? Ajde rijesi se muke i prodaj ju meni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju