Ostalo > Razne offtopic teme :)

Inflacija, poskupljenja, smak svita

(1/2) > >>

ivano_007:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2336393&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

Kome se povraća od apokaliptičnih naslova po medijima, čisto da privuču klikove? Okej, poskupit će. A svima naslov ko da se smak svita sprema :sad1:

S obzirom da većinu radim sam i oko auta i kuće i da se ne grijem na plin i kave mi nisu životni prioritet... mislim da me neće dokrajčit ova poskupljenja. Iako će bit gadno.

giannelli:
Danas na rtlu je bio dobra referenca spomenuta.

Oni sa primanjima preko 800€ osjetiti ce manje od ovih sa primamnjima ispod 800€

Poskupljenje energenata navodno 70% max.

Od nedavno se bavim cryptom i poceo sam malo gledati fortrade.

Ugl na demo u fortrade sam bas prosli petak ulozio kada se pricalo da rusija nece prekinuri dovod plina (ekonomksa katastrofa) nego ce naravno poskupjeti. EU hoce Ukrainu, moze, ali ce platiti u prijevodu. Rata nece biti.

Evo 1m chart, znaci nije mi ovo bas uobicajen skok cijene za stock market, ovo vise izgleda kao crypto 5x  :drunken_smilie:

giannelli:

Ovo je danas cijena. Skok od 0.50$ po dionici. Nije bas malo. Sa 10000$, 5000$ zaradenih i jos raste znaci 70% rast energenata se najavljiva.

Siromasni su ionako u krizi, bogati ulazu svoj novac kako bi gubitke smanjili.

Poggiali:
Ma nije problem poskupljenje, problem je sto ne dizu primanja mamu im

ivano_007:

--- Citat: giannelli - 31 Siječanj, 2022, 23:40:53 ---Ovo je danas cijena. Skok od 0.50$ po dionici. Nije bas malo. Sa 10000$, 5000$ zaradenih i jos raste znaci 70% rast energenata se najavljiva.

--- Kraj citata ---

Ne kužim matematiku :icon_biggrin:

Al da. Doć ćemo cjenovno ka i Njemačka, a sa nekoliko puta manjim primanjima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju