Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Kymco Vitality 50
Iggyx:
Bok svima :D nadam se da nije bed kaj otvaram novu temu ali nisam nasao neko noviju za ovaj skuter.
Imam Vitalitya i super je radio dok nije pukla karika i poderala cilindar. Cilindar klip i karike su novi, kaj se tice pogona novi je remen. Skuter je kupljen sa ne serijskim auspuhom i poskidanim svim blokadama, rolice su oko 6,5g. Posto vidim da su neka crijeva krpana sa trakom i ko zna kaj jos rađeno zanima me jel postoji netko u Zg kod koga bi mogo doc sa skuterom da vidi u kakvom je stanju auspuh, i tocno nastelati karburator (da usput i ja vidim kako mora biti nastelan da znam to sam odraditi). Bio sam u jednom servisu ali iskreno nedam 200kn za sat rada da se pogleda stanje skutera i nastela karb...
Znaci ako ima koja dobra dusa koja bi me istrpila pol sata sat bio bih zahvalan, naravno nikaj đabe :D
Inace sa skuterom radim dostave i cca 100km dnevno (jedan tank) ali zelim se brinuti o njemu sto vise mogu :)
Iggyx:
Kaj sam jos danas skuzio, nikak nastelat karb da se ne okrece kotac i to dosta, 3 semafora starta i radi super, 4 semafor ko da je ler gas skroz odvrnut sam se ugasi, upalim ga oce poludit od ler gasa, ide napred bez da diram gas, drugi semafor opet sve dobro, treci semafor opet se gasi, i kad se vozim 50kmh cca 2km i stanem ko da se odreze dovod goriva :/
JogFromYamaha:
Prvo i osnovno moras razumjeti da karike same po sebi ne pucaju, to je rezultat zaribavanja na bilo koji nacin (kriva smejsa manjak ulja, karbonizacija itd.)
Tako da nabavi originalnu termogrupu najbolje novu original zapakiranu i utvrdi zasto je stara termogrupa crkla prije daljnje voznje.
Sta se tice tog okretanja kotaca, najcesce je to rezultat mrtvog centralnog federa i susta kuplunga, i dalje nabavi originalne i zamjeni.
Iggyx:
Ok, hvala na odgovoru, znaci idu novi feder i kuplung :)
zvonkec92:
Federi nebudu rijesili problem nenastelanog karba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju