Ostalo > Razne offtopic teme :)

Loz ulje?

<< < (2/3) > >>

Vragolasti Denis:
Takoder tocim uz osobnu

ivano_007:
U okolici Splita su ostale samo 2 benzinske crpke gdje se može loža kupiti. Prije 2 godine mi prijatelj točio u auto, napunio do vrha rezervar i bila inspekcija izad njega (mislim da je u pitanju carina) i dobio 5 il 10t kn kazne + šta je morao ispraznit rezervar o svom trošku.

Tako da vjerujem da se loža može kupovat uz nekakvo odobrenje, plus šta se toči u kante. U auto, bez ikakve dozvole, nikako.

matija84m:

--- Citat: challenbeen - 19 Siječanj, 2022, 07:37:23 ---Znači godinama točim lož ulje na osobnu - Zaprešić, Zadar, Novalja, Šibenik... Nikad to nisam čuo da itko išta traži išta drugo

--- Kraj citata ---

Eto hvala ti za taj info :headbang:
U karlovcu nema sanse da ces dobit dok ne ispunis onaj formular di garantiras da imas centralno grijanje na lozu. Ili bilo kakvu drugu pec na loz ulje. Nakon toga ti carina dolazi doma za par dana u kontrolu.

ive_91:
Uzimas na osobnu h nasem kraju, ak ides na vece kolicine zna doc carina u provjeru.
Zato h nekoj šupi imat punu i spojenu pećku na ložaka i legalis si 😂

KEEWAY:

--- Citat: matija84m - 19 Siječanj, 2022, 17:57:17 ---
--- Citat: challenbeen - 19 Siječanj, 2022, 07:37:23 ---Znači godinama točim lož ulje na osobnu - Zaprešić, Zadar, Novalja, Šibenik... Nikad to nisam čuo da itko išta traži išta drugo

--- Kraj citata ---

Eto hvala ti za taj info :headbang:
U karlovcu nema sanse da ces dobit dok ne ispunis onaj formular di garantiras da imas centralno grijanje na lozu. Ili bilo kakvu drugu pec na loz ulje. Nakon toga ti carina dolazi doma za par dana u kontrolu.

--- Kraj citata ---

ne. ja sam iz karlovca i stalno tocim ložaka na petrolu na ilovcu ili crodux ozalj, upisali me u sustav i svaki puta kad idem tocit samo me traže osobnu, imam doma centralnu peć sa spremnikom 2000l za lož ulje ali koristim samo u ljeti za zagrijat toplu vodu, i nikad mi jos nije dosla kontrola doma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju