Tehnički kutak > Garaža

Aprilililija :D (SportCity 250 IE 2008)

<< < (11/25) > >>

Poggiali:
Skinuo konacno prednji oklop, falabogu nije bilo iznenadjenja, osim sta su budale krivo provukle crevo hladjenja, pa ga je gnjela malo podnica...

balki:
Kažu za hrapave plastike bumper sprej.
Ovo sa brenerom i fenom nisam htio ni probat jer su plastike ionako izmucene i spaljene od sunca (UV!).
Par plastika sam mazo hempelovim primerom pa mat crnom bojom za palubu sa ubačenim njihovim protukliznim granulatom. Ispalo je gadno i sa jedne plastike mi se ljuska. Mozda nisam dosta odmastio.

Poggiali:
A taj bumper sprej kod nas pola shopova nema pojma sta je :(

Drugo, bojim se to farbat, jer tu noge provlacis, uvjek zapnes, pogotovo dio di drzis noge, nema te boje da izdrzi, onda bude se izlizalo i bilo bljak :/  Jeeedina opcija , ako budem bas morao to farbat, je da iskemijam nesto sa grip tapeom za skateboard, a da ok izgleda :/ da ne obrisem boju nogama...

Probao sam meguiars plastx na vjetrobranu, koji je ubijen, tolko da znam kako se ponasa na satu, jer bi njega malo ozivio... Ovo je manje od 5 min poliranja rukom...

Poggiali:

Pokrecio sam vizir jer je prelose izgledao za spasavanje, a razmisljam uzeti puig pa mi se ne ulaze previse u ovaj...
Nabavio gripove, jer su ovi koje sam dobio presiroki.. i meni ruzni... i organic RMS kod Benceka za 60kn par, valjda budu ok ...

Razmisljam da mjenjam ulje u vilici i semeringe, u mondu ne odgovaraju na mail.. htio sam ga i na dijagnostiku stavit...

PS,
 jel se zadnji amortizeri daju odvojit opruge? nisam ih skidao jos... ak se nedaju, ni necu skidat...

balki:
Ako ti vilice ne cure i nemaju lufta onda samo rastavi, ocisti sve, stavi novo uljeni sastavi.
Amortizeri nisu namjenjeni za rastavljanje bez brusilice i aparata za varenje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju