Tehnički kutak > Garaža

Aprilililija :D (SportCity 250 IE 2008)

<< < (8/25) > >>

v3kac:

--- Citat: Corector - 23 Siječanj, 2022, 10:39:21 ---Krom je nezahvalan za takva matiranja. Vidjao sam cak i naljepnice koje drze na takvim zastitnim pokrovima.

--- Kraj citata ---

Mislim da je na auspuhu inox , krom teško daće matirati a da ne skine do bakra.

Poggiali:
inox je na auspuhu, bar kaj se magneta tice ne privlaci :icon_biggrin:

al krom na plastikama/lajsnama, bude vec zeznuto ljepo matirati... mozda pjeskarenjem nekim jako mekim medijem?

Infernus:
ne vjerujem da se na kromiranoj plastici može naknadno postić lijepi brušeni izgled, jedino apšisali krom look.  :toothy11:
Preporučam navikavanje na trenutni izgled kao najjednostavniju opciju niskog rizika, ili eventualno ak postoji neka folija koja to dobro imitira pa s tim presvuć  :dontknow:

Poggiali:
Krenuo tocit antifriz, i na pipac za odzracivanje pocelo curiti, ja da ga pritegnem i krc, nije nikakav otpor radio... posle izvadim pipac, oring na njemu je kamen i stiso se sav... tak da sam ovo poljepio, rupu zacepio plastikom, stavio obicni sraf sa crvenim loktajtom, pa bumo vidli jel bude drzalo :/

giannelli:
Jako lijepa aprilia. Cestitam. to je kao megan karavan diesel. zauvijek ce biti tvoj  :laughing3: :dontknow: :glasses9:

Frend ima 250ie i mislim da je stvarno dobar omjer tezine, medeosovinskog razmaka i velicina gume. I polozaj volana je onako sportski.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju