Tehnički kutak > Garaža
Aprilililija :D (SportCity 250 IE 2008)
mic:
Mislim da ovo i je grafitna, barem je moja u istom pakiranju bila grafitna.
Neobično se ponaša ova mast pri temperaturi jer prilikom zagrijavanja ne postane samo onako "mekša" nego se baš razvodni i postane više kao neko gusto ulje.
Moguće je i da su meni semerinzi loši pa da mi je zato frkula van mast :dontknow:
PchelaUbica:
A moguce. Ja sam uzeo neku divinol u tubi grafitnu i nemmam problema nikakvih
challenbeen:
I ja od kad sam stavio grafitnu po preporuci, puno je manje deklo zaprljano. Inače, ne izlazi mast kroz "loš" semering nego - sa unutrašnje strane, između dva ležaja koji su na primaru (unutra je rupica kroz koju višak masti izlazi van).
v3kac:
--- Citat: Poggiali - 22 Siječanj, 2022, 00:25:45 ---
Kaj da radim sa krom dodacima, i onaj inox poklopac auspuha? Ne svidja mi se to tak bljestavo ...ne znam kak da matiram a da ne userem mozda :/
--- Kraj citata ---
Na ruke sa scotch brite-om ili ako imaš mašinu pa onda scotch brite na makinu, ili otiđi kod lokalnog cipelića oni ti imaju mašine sa keficama da ti kefne za mat finis
Poggiali:
--- Citat: PchelaUbica - 22 Siječanj, 2022, 05:04:37 ---A što ne uzmete grafitnu?
--- Kraj citata ---
To je grafitna iz lager komerca, srbi rade, nisam htio ininu jer je bila skuplja :P i Jog je reko da uzmem grafitnu, pa sam uzo grafitnu,dok je hladna je cak tvrda nekako, videcemo... mozda su ringovi i kod mene losi pa ce da se ispisa posvuda :/
Vekac, jel mislis na one "krpice" za ciscenje, ko sto imaju spuzvice za kuhinju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju