Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Spy - mjenjanje ulja u getribi

<< < (3/3)

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 31 Listopad, 2008, 15:09:05 ---bas i nije nebitno.u getribi nebi smjelo bit prerijetko ulje.ja imam unutra 80W90 koje ide u aute takozvani hipernol.

--- Kraj citata ---

Uglavnom, ovo koje je unutra je odlično... Došo u Fuchs, reko oću Scooter Gear Oil za najjednostavniji zupčanik na motoru 50ccm i dobil sam taj koji neznam koji je i dobar je. AMEN!  :toothy3:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 31 Listopad, 2008, 15:37:18 ---
--- Citat: 2TDottore - 31 Listopad, 2008, 15:09:05 ---bas i nije nebitno.u getribi nebi smjelo bit prerijetko ulje.ja imam unutra 80W90 koje ide u aute takozvani hipernol.

--- Kraj citata ---

Uglavnom, ovo koje je unutra je odlično... Došo u Fuchs, reko oću Scooter Gear Oil za najjednostavniji zupčanik na motoru 50ccm i dobil sam taj koji neznam koji je i dobar je. AMEN!  :toothy3:

--- Kraj citata ---

e sad znam zakaj si ti tak brz zapravo.imas jako rijetko ulje u getribi pa motor leti a ja imam exta gusto pa ga to koci.sad ja stavljam to rijetko ulje i idem ziher 110 po gpsu

Iwo SR Tuono:

--- Kraj citata ---
taj hipenol ti je nabolji za prijenose, podlježe standardima ZF i MAN te menogim drugima, ko nezna šta je ZF neko malo progugla i vidi kakvi su njihovi standardi a onda nek se prisjete u šta će nasut to ulje ;)

2TDottore:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Listopad, 2008, 16:38:18 ---

--- Kraj citata ---
taj hipenol ti je nabolji za prijenose, podlježe standardima ZF i MAN te menogim drugima, ko nezna šta je ZF neko malo progugla i vidi kakvi su njihovi standardi a onda nek se prisjete u šta će nasut to ulje ;)

--- Kraj citata ---

nemam pojma ja sam stavio hipernol i dobro je zasad a ipak mislim da je light gear oil ipak prerijedak za obicne getribe di su samo zupcanici kao sto su od skutera.Ja recimo stavljam light gear u cagivu zato sto je sve drugo pregusto i nemozes auskuplat jer se lamele zaljepe.

YamahaSpy:
Ok, fala decki znaci uglavnom prije 10k nista ne trebam pimplat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju