Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Yz 125 preljeva gorivo
Deni999:
Znam da nije skuter ali trebala bi mi pomoc vezano za preljevanje karba kod yamahe yz 125. To mi je prijatelj doveo da mu očistim karb i tako ga ja očistio i sve monitrao nazad i sad kad mu puštem gorivo počne preljevati iz karba ko ludo. Pipa je ispravna kad je zavrnem ne teče više. Nego kad pustem gorivo curi iz jedne pipe na sredini karba a prije nije bilo tog problema. Sto sam mogao krivo napraviti ili vratiti ako nije problem da odgovorite jer mi je malo hitno?
JogFromYamaha:
Iglica plovka (pisak) ti ne zatvara, vidi da ti nije vrh potrosen ili da ima udubinu.
Isto tako imas na plovku plehek koji upravlja piskom plovka koji se isto mogao svinuti.
Deni999:
Vrh mi se cini dobar jedino nisam skuzio taj plehek što je. Karb je mikuni tm35 koliko sam vidio na internetu. Ako mogu uslikat jos nesto da vidite do cega je samo recite jer prvi put vidim ovaj karb.
gif dom
JogFromYamaha:
E taj plehek na kojem ti visi pisak on se svija.
Instaliraj komplet plovak i onda ga dizi i pusti istovremeno na ulaz goriva i vidi dal zatvara.
Zatvarati mora dok je plovak u horizontali i zrak nesmije ulaziti na cijev goriva (najcesca pozicija je cca 3mm uspod max pozicije kretanja plovka).
Deni999:
Je li to moram sve raditi kad je karburator namontiran na prirubnicu. Jer sam sad samo karb izvukao i stoji mi nakošen?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju