Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Peugeot Speedfight 2 - dizna
Vragolasti Denis:
Ali kolko vidim serijska glava je u pitanju pa tako vjerovatno i kineski cilindar od 50cc koji je gotovo nikakve kvalitete i ima ga na ebayu za 150kn.
Oliverxxx2:
Za 50ccm i tu diznu je airbox previše izbušen.
Boja svječice??
Deni999:
Dizna je idealne boje. Pa mi ni to nije jasno. Ali motor svakako ne prima dobro gas pogotovo dok je hladan. Pa sam jucer rastavio da vidim sto je u karburatoru. Je li ova dizna 58 serijska ili ? I moram li bas pronaci posebne dizne za ovaj gurtner karburator ili odgovaraju i neke druge?
Vragolasti Denis:
Kupi cilindar originalan sa originalnim klipom. Nikada nece primati gas dobro sa ovim kineske kvalitete.
Deni999:
Htio bih probati malo naštimati skuter s ovim klipom i cilindrom pa dok radi radi. Ako bas ne uspijem naštelati onda cu promijeniti klip i cilindar. Sad sam stavio diznu 62, rolice 7g, malossi spužvicu, imam gianelli puvalicu i žute federe kvačila. Gledao sam po forumu i ljudi kazu da ovi žuti federi odgovaraju s obzirom na auspuh gianelli i rolice od 7g. Stavio sam dolje video gdje se vidi u čemu je problem a to je da mu treba neko vrijeme da krene s mjesta. Moze li netko s videa procijeniti je li problem do federa kvačila ili je do nečega drugog? Ako je do federa kvačila jesu se oni potrosili ili su pretvrdi/premekani i s kojim bih ih trebalo zamijeniti? Ovo je malo glasniji zvuk jer mi se onaj diktum na spoju auspuha i cilindra malo probio pa pušta zrak.
https://streamable.com/v9p290
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju