Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Vikktor - komentari
Dee:
--- Citat: balki - 15 Prosinac, 2021, 12:20:11 ---Eto iznerviro sam se kad sam vidio nacin na koji si sjedalo tapicirao i pofarban ventil kotaca. Sorry al ne pratim temu dalje :toothy9:
--- Kraj citata ---
Pratis pratis 😜😜😜
Najbolje da dam specijalistu da mi napravi sic i uzme 300e. Taman posla.
Ventil sam namjerno ofarbao da ne bi kojim slucajem ostao na felgi, to cu prominit kad budem stavljao nove gume.
challenbeen:
nadam se da si ove "crne" plastične dijelove prvo matirao brusnim papirom 500 pa onda bacio plastik prajmer prije farbanja?
btw, normalno tapeciranje je 300 kn, popravak sa spužvom 350 kn ... i to u Zadru... tako da fantaziraš iskreno :headbang:
balki, mislim da će ventil i gumu ionako mijenjati ... ionako ne može sa tim tehnički proć... a i treba bi pobrusiti felgu i dobro zalit sljedeći put kad će farbati
Dee:
--- Citat: challenbeen - 15 Prosinac, 2021, 17:21:12 ---nadam se da si ove "crne" plastične dijelove prvo matirao brusnim papirom 500 pa onda bacio plastik prajmer prije farbanja?
btw, normalno tapeciranje je 300 kn, popravak sa spužvom 350 kn ... i to u Zadru... tako da fantaziraš iskreno :headbang:
balki, mislim da će ventil i gumu ionako mijenjati ... ionako ne može sa tim tehnički proć... a i treba bi pobrusiti felgu i dobro zalit sljedeći put kad će farbati
--- Kraj citata ---
Obradio sam plastiku, naravno.
Za izradu kompletnog sica sam pitao nekog majstora, trazio je tako nekih par sto eura, neman pojma, to sam odma prekrizio.
zvonkec92:
--- Citat: Dee - 14 Prosinac, 2021, 11:14:09 ---
--- Citat: zvonkec92 - 14 Prosinac, 2021, 11:10:22 ---Zanimljiv projekat, nadam se da ces ga zavrsit do kraja ker na ovom forumu ima masa svakakvih projekata koji nisu nikad zavrsenibili se autori jednoatavno vise ne pojavljuju na forumu. Inace, piaggio glava se moze potokarit na tokarskom bez obzira sto svjecica nije u centru
--- Kraj citata ---
Moze ako imas dobrog tokara i pare da ga platis hehehehe
Mogao bi se napravit nekakav nosac pa ju stegnit kroz rupe od brezona, ili bi se moglo na nekoj glodalici to odradit. To mi je sve bilo puno trazenja i dogovaranja i sve, pa sam to odradio rucno. U buducnosti mozda nabavim neko tvornicku glavu koja ima vev squish ili obradim drugi glavu strojno, vidit cu.
--- Kraj citata ---
Ja sam sam svoj tokar
Evo od zajebancije preradio jednu pia 50 glavu na 70 u roku 40min, centrirao ju u 0.02mm i samo gas
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
zvonkec92:
Ako nekom treba ova glava rado bi ju utopio za duplo manje od onih tokara koji uzimaju masne pare, skviš 0.5mm fi 47.5mm, liznuta po cijeloj povrsini za 0.1mm tek tolko da je sve ljepo cisto i ravno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju