Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gilera Runner cudan zvuk iz dekle

<< < (3/4) > >>

challenbeen:
Kreni prvo sa ispuštanjem ulja van i ulijevanje novog ulja 80w90 gradacije. Ide ti 85 ml

Djolee:
Desavalo mi se stanem na uzbrdici i kad hocu da krenem   ide 5 6 metra 10kmh i onda samo odjednom dobije snagu i ubrzanje i vuce svom snagom.

PchelaUbica:
Imas ti tu svega onda za servisirat na njemu. Od getribe, pa do karba , airboxa i prijenosa. Treba sve pretrest i zamjenit sta treba.  Ne mozemo napamet znat zasto " krene, ne ide, pa ide"

Djolee:
Bio sam malo pre do jednog drugara tu u mom kraju koji se razume oko skutera,reko mi je da zamenim kais rolnice i
 klizace varijatora a kvacilo je reko da ce on rasturiti i podmazati ocistiti sta vec.karburator je donekle dobro nastelovan,jer svecica ima idealnu boju,ali cu da ga skinem i odnesem do grada da ga nasteluju.Za reduktor je reko da mi je dobar proverio ga je tako sto je tocak mrdao malo,i preporucio mi je da zavijem sve varijator i zvono kvacila sa kilo kljucem pa ako neko zna na koju se silu steze neka napise.

Djolee:
Karburator je nastelovan ovako,53 glavna dizna,na iglici stoji onaj prsten u sredini a sraf za smesu je na 1 ipo krug i nema limica na karbu,a nemam ni selnu izmedju karba i airboxa sutra cu da odem da je kupim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju