Ostalo > Motocikli
Drugi motor u životu, skočio s 50ke na 800 xD
mauricio:
Dosta variomata, dosta aeroxa, dosta straha dal će me poslat na vanredni tehnički jer se vozim 65 na sat, sve tragove skutera sam rasprodao i kupio nešto šta zovu Kraljica :icon_biggrin::
2001. RC46, V4 782ccm, 16V, 106 konja/10500, 82Nm/8500, ali puno momenta "iz podruma", oko 11s do 200, špica 260 (provjereno :happy3: ), ja presretan
Zvuk je ovakav... meni osobno najljepši zvuk koji sam čuo na dvotočkašima i odavno se zaljubio u nj:
...a plan/mini projekat je prelakirat ju kroz godinu-dvije u crvenu po Hondinom kodu (jbg volim komunističke boje :angry7:) :
...i eventualno stavit neki Delkević auspuh sa dugačkim topom, više radi toga da ne uništim serijski auspuh i eventualno da se mrvicu ljepše čuje.
Napravio sam 3700 km od 26.8. kad sam ju uzeo, i sad je u fazi pripreme za zimski san. :'(
...i da... najjače mi je kad usporavam na semaforu ili gde već, pa stisnem kvačilo i čuje se na leru ovak :drunken_smilie: :
3alfa3:
--- Citat: mauricio - 05 Studeni, 2021, 00:29:46 ---dosta straha dal će me poslat na vanredni tehnički jer se vozim 65 na sat
--- Kraj citata ---
--- Citat: mauricio - 05 Studeni, 2021, 00:29:46 ---...i eventualno stavit neki Delkević auspuh
--- Kraj citata ---
I za to salju na izvanredni tehnicki ako nije atestiran, a da bi uopce mogao biti atestiran, prvi uvjet je da mora biti homologiran za taj motor (model i godina).
Uz to, bez atesta nebi smio moc registrirat motor sa tim auspuhom.
Puno sretnih km s motorom :icon_thumright:
mauricio:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Studeni, 2021, 03:04:01 ---
--- Citat: mauricio - 05 Studeni, 2021, 00:29:46 ---dosta straha dal će me poslat na vanredni tehnički jer se vozim 65 na sat
--- Kraj citata ---
--- Citat: mauricio - 05 Studeni, 2021, 00:29:46 ---...i eventualno stavit neki Delkević auspuh
--- Kraj citata ---
I za to salju na izvanredni tehnicki ako nije atestiran, a da bi uopce mogao biti atestiran, prvi uvjet je da mora biti homologiran za taj motor (model i godina).
Uz to, bez atesta nebi smio moc registrirat motor sa tim auspuhom.
Puno sretnih km s motorom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala.
Bez brige, znam za homologaciju i mini atest i kolko kosta. :icon_thumright:
ljubo46:
Uuu strojjj
I pametan potez, fuckas skutere odrzavnje kosta vise nego da imas motor
Punk sretnih km zelim
aprilija top:
Sve je stvar u glavi i ja sam skocio sa skutera na gsxra 1000 k7 i eto vozi se :notworthy: :hello: :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju