Ostalo > Razne offtopic teme :)

Nostalgija za...

(1/3) > >>

v3kac:
Za čim Vas lovi nostalgija mene za 125  cvajtarom.  :icon_biggrin:

Nažalost ne mogu se nasiliti da kupim jednu jel to su bili vihori u rezervaru

matija84m:
Zanimljiva su to bila vremena, slazem se :headbang:
Ali eko norma je to unistila uspjesno.

Svakako bi bilo zanimljivo imat takvo nesto. Tada vir u rezervaru nije bio problem jer je gorivo bilo jeftino i nije se na to gledalo. Svakako su sve te 125ice imale daleko prevelik karburator koji nije bio ekonomican nimalo.
Danas bi se to moglo fino ustelat sa daleko manjim karbom da ide jednako i trosi 40% manje

PchelaUbica:
Mito , nsr, rs 😭

v3kac:
Vjeruj mi da je bilo gorivo problem, moj SP je gutao preko 10 kao od šale bliže 13-15 a 100 km je okrenuo dok kažeš keks.

Imao sam je 2003-2004 original nikasil cilindar je bio na njoj.

Kad se "potrefilo" u drugoj na zadnje "kolo" bez kumplanja...  :icon_biggrin:

Mito je bio žestok također mogao je potegnuti 200 mjereno sa R6 i zzr 1100. Nisam ga imao ali mito evo je bio tada mokra želja, samo kaj smo se ubrzali i sa 17 kompa je vozio r6 tad staru 3-4 godine a ja siroće tatin zzr.

Neki dan sam bio sa djetetom 2 godine na dječijem a dečkići sa curama u minicama se veraju po toboganu a mi tad furali 200 ko od šale...ah ta nostalgija.  :icon_biggrin:

ozbiljni dečki iz ulice su sa 22- 25 furali tt i tak zanimljiva brza vremena, hijerahija se uvijek znala, i ako je bilo kompeditivnost a bilo je uvijek je bila pozitivna .

eh da sp je u originalu imao 36mm a ja sam imao keihin 40 veličine male mace...  :icon_biggrin:

matija84m:
Ma kuzim ja da goriva nikad dosta nije bilo. Ali evo za usporedbu kad smo poceli sa tomosima a litra benge je bila 3.5kune. Znaci gorivo je bilo dostupno samo tako.

Evo priznao si i sam da se nije stedilo sa karburatorom, stovise pretjerivalo se skoro duplo. Samim time i razbacivanje goriva. Zato kazem da se te 125ice mogu lijepo ustelat da trose pristojno, a voze se zestoko :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju