Ostalo > Razne offtopic teme :)

Svi naši zajebi

(1/3) > >>

Pulss:
Inspiriran temom sa americkog foruma automehanicara, otvaramo i ode jednu, tamo je bia show.  ;D

Znaci pisite sve sta ste sjebali prilikom sastavljanja/rastavljanja/popravljanja i opcenito svega sta se skutera tice. Sve sta ste zaboravili, unistili, sebi ili klijentu, i trijeznon ili pripitom stanju, nebitno. Nemojte se sramit, svi smo jednon nesto sjebali, jebiga ljudi smo, grijesimo.  :toothy9:

Evo ja cu prvi sta se sican
Zaboravia zavidat ventilator na magnet, uredno sklopia sve i udria dvi probne voznje(skonta kad san na radnom stolu vidia jedan ventilator viska)  :toothy11:

Okrenia donju brtvu cilindra naopako i tako zatvoria jedan kanal(skonta kad nije tia radit duze od 3 sekunde  :icon_biggrin: al majkemi dan danas mi nije jasno kako san to izvea)

Sklopia masinu od nule nanovo, vratia na skuter, pustia da odradi malo na leru pa krenia u probnu voznju, prilikon skidanja sa centralne nogare shvatia da nisan vratia amortizer(malo smo strugali po asfaltu  ;D)

aragonY:
Jedino čega se sjećam ovako zbrda zdola je kad sam prvi put koristio udarni odvijac pa nisam znao koliko jako zategnuti maticu variomata. Pustio da ga zakuca 5-6 puta i sta ti ja znam meni se ucinilo kao ok hahah
Prvo paljenje nakon tog na anlaser, bez dekla (chinarelli). Zavrnem full gas kad najednom BUM dole pored noge, i osjetim u tom trenutku kako mi nesto preleti preko stopala. Kad ono.. ventilvar odlucio malo prosetati po garaži ;D

matija84m:
Ajde pa lako se dogodi propust kad je zurba i neizvjesnost sta sam napravil, ajmo test oa ocekujes poboljsanje i evo banalnog propusta.

Zamisli ovo idem stavit tvrđe federe na kvacilo i preslozim ih na brzinu. Slazem na skuter i zatvaram sve sa blokom na kraju. Palim skut i stvarno imam turazu sa tim federima u startu, ali nikako da krenem sa mjesta te sad nabijem pun gas i ima da se ispucam iz mjesta. Kad ono explozija iz dekla i deklo se razletilo :dajmenemojj:
Znaci u brzini slaganja sam zaboravil stavit zvono na kvacilo :dajmenemojj:
Kvacilo se doslovno razletilo po deklu i unistilo se kao i deklo.
Steta kaj nemam sliku od tog događaja jer je izgledalo extremno

v3kac:
nakon generalke 6 cilindarskog motora 2.5 turbo, predzadnji vijak od glave je iščupao navoj nakon upučivanja u rad  na drugom pritezanju jel je za debljine kazaljke dizao temperaturu još, a mogao sei tak voziti

balki:
Slazem rotaxa 125 na Kramit kroseru i sarafcigerom uprem u otvor magneta kod stezanja i naravno sj**** pickup paljenja. Bilo to prije dvadesetak godina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju