Ostalo > Razne offtopic teme :)
Preporuka skutera
SX:
--- Citat: Poggiali - 05 Listopad, 2021, 19:49:19 ---kaj fali x8?
--- Kraj citata ---
125 kubika pa planiram jace. Inace sam zadovoljan, tek sam ga registrira.
SX:
--- Citat: challenbeen - 05 Listopad, 2021, 21:05:57 ---kolega buddy_94 sa foruma ti prodaje vrhunskog Yamahu Xmaxa 250 2007 godište za 13.000 kn, javi se čoviku...
skuter je kompletno servisiran - od ulja u getribi, mašini, svi filteri, sve oem pločice diska, itd, ali mislim da jedini ulog je zadnja guma (prednja je nova)
--- Kraj citata ---
Hvala, ja sam u Splitu ne znam gdje je on. Uglavnom prvo bi treba prodat svog (ili zamjena)
Budy_94:
--- Citat: challenbeen - 05 Listopad, 2021, 21:05:57 ---kolega buddy_94 sa foruma ti prodaje vrhunskog Yamahu Xmaxa 250 2007 godište za 13.000 kn, javi se čoviku...
skuter je kompletno servisiran - od ulja u getribi, mašini, svi filteri, sve oem pločice diska, itd, ali mislim da jedini ulog je zadnja guma (prednja je nova)
--- Kraj citata ---
Čale hvala ti na preporuci.
Kolega SX, ja prodajem svoj xmax 250, očuvan i ispravan skuter. Ako te zanima reci slobodno
pa ti ostavim kontakt, link od oglasa ili što god triba.
SX:
Pozdrav. Moze link oglasa, ovde ili u poruci. Hvala
JogFromYamaha:
Ako imalo promislis nexus je pusiona, moze biti lijep kolko hoces ali ga klinci naganjaju i slazeju i razvaljuju.
Tako da je jako jako tesko naci dobar i uredan primjerak koji se ne pokaze kao macak u vreci.
Dok modeli tipa X7, Carnaby, Geopolis, xmax i slicni su "penzionerski" takvi ljudi su ih i kupovali i sansa da nades dobroga i za dobru cijenu je velika.
Bolje nesto sto nije bilo hit pa da je ispravno nego slagalica g#vn#.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju