Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
challenbeen:
Krenuo sam jutros sa slaganjem ditech pomične polutke na piaggio nepomičnu. Jedini čuning je tu bio brušenje piksni sa 6,45 mm na 6,01 mm da može sve bit ko po špagi. Koristio sam naravno Corectorovu metodu, piksna na aku bušilicu i brusni papir na stolu.. i skidaj heheh ... Pri slaganju nazad, namastio sam sve dobro sa grafitnom masti (Tip II). Hvala Dario007 na dobro objašnjenom i odličnom buđet tuning. Valja ovo prvo probati kad stigne spuhčeto.
Posli ovoga, pobrusio sam bočnu nogaru, pregledao i presložio getribu tj 14/46 primar, oprao ga avasolom, ispuhao i namazao motorcoat ls27 tekućinom da mi ležaj ne blokira hehehe ... Ispolirao sam anlaser kojeg mi je Ljubo46 prodao, i lagano čekam spuh da mogu swapnuti. Prije svega mogao bi ofarbati bočnu nogaru za montažu tako da centralnu mogu skinuti da je lakše promijeniti anlaser ...
Za sada sam zadovoljan kako projekt i dijelovi napreduju, samo ne mogu prežalit Carrera 10 spuh, mislim da ću se teško odvojiti od njega. Ne mogu virovati da mi se to desilo. Prvom prilikom kad ga vidim polovnog ili opet na akciji, kupujem.
matija84m:
Kolko je sada produzena getriba u % jesi racunao?
Koja je fora sa tim c10 auspuhom? Jel to nesto isprobano vec?
challenbeen:
Rade kaže 7,14%. Nadam se da je tako, jer na gumi 140/60/13 imam još 2% tako da se nadam iskoristivih 9% da mogu po satu ići očekivanih 130 km/h ili ti ga GPS 110 km/h.
A nije, C10 je nešto jači od R i slabiji od C16, taman negdje da iskoristi Drevo70 pun potencijal...
Poggiali:
ajde challe pokupovo si pola piaggia, sad je problem 250€ za spuhce dati :P
matija84m:
Bit ce to super sa 7% :headbang:
Cini mi se da ti sada jos ljubicasti malosi fali da budes kompletan sa prenosom :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju