Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
Corector:
Moze ti anlaser raditi i na 1 vijku :D Uzmes podlosku i protisnes ga. A cetkice su ti ispod polovice potrosenosti, vrti on, ali kad bi bile nove, vrtio bi brze i bio jaci,.i ne bi ga morao dirati prakticki nikad vise.
Poggiali:
Anlaser se ne mijenja ako radi posao, ako su cetkice dobre, ocisti, slozi dalje, mos ga ofarbat da ne hrdja kuciste.. i vidi taj lezaj jel se fino vrti.. probaj dodat sajbicu koja ce ga uhvatut sa te strane di je puklo..
challenbeen:
Možda bi trebali baciti oko još jednom na temu... ja skarabuđene i gmizarske dijelove neću koristiti na novoj mašini, i sve mora biti vrhunske klase hahaha... sad sam se sjetio da sam mogao sve prebaciti sa ispravne mašine a ovaj polomljeni tamo stavit. ahahhhhaha
challenbeen:
Vratio sam skuter na 100% serijalu, ostao je bez multivara. Jedino van serijsko na njemu su žuti oslabljeni federi na kvačilu. Rastavio sam polutke, detaljno ih očistio i posložio nazad. Ostala je crna nova serijska opruga. Skuter sa ovim novim - starim setupom ide 90 km/h po satu. Sa Mutlivarom je išao do 85 ali je imao nešto bolje ubrzanje.
Još malo i kreće skidanje plastika ;D ;D
challenbeen:
Naravno da je konačno došlo i do ovog, nisam mogao više izdržati gledajući brend new mašinu složenu na stolu. Odrađen je kvalitetni swap u točno 4 sata, te je upaljen u roku 15 sekundi. Prije ovog prvog videa, vergao je max 5 sekundi dok se nisam sjetio a bi mogao snimati. Drugi video je nakon 1 minute posli drugog paljenja. Moram priznati da sam jako zadovoljan. Za sad je napravio oko 15 kilometara, te ide dobro do 7.000 RPM.
Swap je odrađen na 00595 kilometru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju