Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (11/68) > >>

challenbeen:
Paaa treba prvo doć hahaa... Sad je plan nabavka auspuha, karburatora te linearnih polutki sa kvačilom i zvonom... I mislim da ce onda bit kompletirana

challenbeen:
Evo dijelovi su stigli, javila sestra, sad ostaje da se večeras posli smjene poigram malo  :icon_biggrin:
Mislim da bi danas trebala još jedna stić, no vidićemo kako su dostavljači raspoloženi hahah

Dugo očekivani ljubičasti malossi centralni! Ležaj i semering getribe, dizne za štelung, 2 komada RN1C svićice, ležaj dekla i kajla magneta! Fun fact, pleša jeftini za poštarinu od motor-x... skoro iste cijene ili u nekim stvarima je jeftiniji. ne znam što se događa

zvonkec92:
Na lezajevima i semerinzima te sigurno za duplo ozenio jer svaki lezaj koji kod njega kupis u Lagerosu ti ja kupim za duplo manje. Ili ti je dao popust samo da ga pohvalis na forumu tj da smanji stetu koju sam mu ja nanio pljuvajuci po njemu, prozirno sve ....  Fun fact da istu stvar troje ljudi kad ga pita za svakog je drugacija cijena, dakle ili daj svima jednako ili ne jednog ogulit ko bananu, drugog malo manje a trecem dat bez PDVa. Serem se na njegov ducan i hvalim motor-x

SkejterKlido:

--- Citat: zvonkec92 - 21 Listopad, 2021, 11:05:01 ---Na lezajevima i semerinzima te sigurno za duplo ozenio jer svaki lezaj koji kod njega kupis u Lagerosu ti ja kupim za duplo manje. Ili ti je dao popust samo da ga pohvalis na forumu tj da smanji stetu koju sam mu ja nanio pljuvajuci po njemu, prozirno sve ....  Fun fact da istu stvar troje ljudi kad ga pita za svakog je drugacija cijena, dakle ili daj svima jednako ili ne jednog ogulit ko bananu, drugog malo manje a trecem dat bez PDVa. Serem se na njegov ducan i hvalim motor-x

--- Kraj citata ---

Totalno si u pravu sto se toga tice
Trazio sam lezaje vilica za nrg gore i dole i kaze mi 140kn komad a iste sam narucio sa SA za 2.70€ komad

challenbeen:
Mogu se složit sa vama da su inače ležajevi kod njega duplo skuplji, ali mene je ležaj getribe koyo japan sa semeringom corteco došao 70 kn u njega...? ništa, samo sam rekao... sad, kako je, tako je.

Idemo dalje!
Stigla i druga pošiljka iz ovlaštenog. Ležaj getribe sam stavio u škrinju, senzor temperature sam odmah montirao sa dugom gedorom 14 a svjećicu RN1C sa dugom gedorom 21... Jedino sam još raspakirao stvari i pospremio. Kako pada lagana kišica, ništa dalje nisam radio... sutra ostaje slaganje getribe pa ću onda posložit sve u projektu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju