Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
challenbeen:
Stigle mi konačno sve narudžbe koje sam ostvario, sad slijedi zatišje koji tjedan hehehe ...
Čok sam odmah montirao, razlika je nevjerojatna pali na dodir. Naime, promijenio sam odmah i filter zraka, te je karb zahtijevao dodatno štelanje, odnosno okrenuo sam šaraf smjese na 2 puna kruga. Uspio sam postignuti maksimalnu brzinu od 95 km/h (sa Multivarom i 6,4 gr rolicama). Skuter sada ide jako jako zadovoljavajuće. Jako jednostavno je doć do njega, mislio sam da će plastike smetati. Stvarno mi se sviđa što je sve stock ostalo!
Multivar 2000 od 530 kn sa Motor-x stranice. Nevjerojatno koja cijena! Odmah sam i njega ugradio... probao sam prvo sa 6,8 rolicama, ali pogodak je bio tek sa 6,4 rolicama! Probao sam bijeli centralni, i ne sviđa mi se. Moram ljubičasti nabaviti, kao i staviti jače opruge na kvačilo da mi hvata na 6-6,5 tisuća okretaja...
Stavio sam odmah i novi ležaj volana, podmazao ga dobro, i zamijenio odmah i prekidač trube :headbang:
challenbeen:
Ovako sad izgleda od iza, sviđa mi se kako je sve utegnuto. Za sad mi upada u oko deklo, ali ne želim ovo srediti jer je puknuto, osim ako bi mogao testirati jednu novu boju što imam ... RAL9006 ... sa sličnom sam bojio već jednom drugo deklo i ispalo je super
Poggiali:
sto je lepo kad stignu novi djelovi :icon_biggrin: best feeling
ahm, kaj nije srafic na del 17.5 za zrak ko i na svakom drugom dell 17.5? znaci otvaranjem si mu dao zraka...
challenbeen:
Kako vidite po Projekt temi, blokovi su se lagano složili, glavno je odrađeno, ostale su neke sitnice za ugradnju tj nadogradnju. Radi trenutno smanjenjog buđeta, najvjerojatnije bi prebacio ostatak dijelova tj presložio sa postojeće mašine. Zanima me sad ovako, da se mogu pripremiti, sa kojom diznom da krenem sa drevo70, dell 17,5, četvrtasti airbox sa org spužvom na bačvicu te yasuni r kad jednom dođe?
matija84m:
Slicni setup je kod mene. Ulazna rupa na airboxu je 21mm. A glavna dizna 85.
To ti je okvirno od kud pocet a da si jako blizo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju