Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
SCANIA R500:
Uu mrale ti si žešći triper... :headbang:... A i ćale ga dobro složio :icon_thumright:
ju3ac:
Evo fotki s mog izleta na Pag i Zd:
Panorama Crikvenice:
Senj:
Prizna, red za trajekt:
Benzinska na Pagu, 4.1L/100km od Rijeke do Paga:
Jedna panorama s Paga:
Naravno jedna fotka s Paškim mostom:
Đir skuterom do Zadra, ručak u Fast food Nana:
Zalazak na putu kući:
I posljednja fotka na putu nazad:
Sve u svemu 500+ kilometara u jednom danu odrađeno s guštom ;D
P.S. evo i fotka žvake na karbu
matija84m:
Tripovalo se za oskara :headbang:
Ajde bas mi je drago da tripovanje sa 50/70 ne izumire jer sve rijeđe su postale ovakve tripcine.
Zato dok mozes samo deri jer meni je zao svakog trenutka kad sam mogao na trip a nisam isao iz nekog razloga.
Eto i sami tempo zivota je jako ubrzan i tesko odvojit vremena za tripovat. Ali eto ti si opalio ljepe ture i svaka cast :notworthy:
Samo objavljuj i dalje svaki trip, pa cak i uzivo slike ljepi dok si negdje u điru. Mozda i ostali dobe volje.
ju3ac:
Nova godina, novi update ;D
Proteklih mjesec, dva nikako da stane kiša u Rijeci, tako da se sporo približavam 7000tki na satu...
Danas, kako ništa ne radi, uzeo sam si vremena i s prijateljem ošmirglao auspuh (nismo ga skidali, nemam alate za to trenutno) kojeg je ruzina od kiše gotovo kompletno bila prekrila:
Nije savršeno ali je mnogo ljepše za vidjeti. Nažalost zaboravio sam uslikati u kakvom je stanju bio prije radne akcije.
Nakon radne akcije zaletili smo se do jedne lijepe lokacije i imali smo photosession sa skuterom. Ovaj mjesec idem polagati A2 kategoriju tako da će Power uskoro u oglasnik, već sad mi fali. 🥲
DNKZ:
Krasan je.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju