Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (7/68) > >>

Poggiali:
ja bi zadrzal taj go, osim ak nisi lud za nekom rezonkom :P

edit: e care, daj poslikaj tu top radilicu iz bliza, ja sam bio zagrijan za nju jednom... da znam za sl put

challenbeen:
TOP Perfomance radilica:

challenbeen:
Danas mi se draga provozala na skuteriću, i ona je zadovoljna kako skuter ide u serijskoj izvedbi. Kako sam je pratio, bilo je dosta dimilo, te je miris neugodan, sjetio sam se kako sam u Kraljevici utankao ininu polusintetiku, te sam onda lijepo izvukao komplet ulje van, točno litra bila u rezervoaru, uvalio cijelu litru valvoline 2t polusintetike, te sam otisao se provozati 20 km. Više nije dimilo niti bio neugodan miris.

Kako mi je u međuvremenu draga otišla, kopkalo me kako skuter ima manju krajnu na G GO auspuhu nego na SC22. Također sam zamjenu spuhe da to testiram, i naravno nekako mi je izgledao žnj kompletno crn, tako da sam izvadio iz šteka temperaturni srebrni sprej, pobrusio sa 250 brusnim pločicu i pošpricao ga i ostavio da se osuši. Sad je razlika drastičnaaa...

Krenuo sam od karburatora jer je prijenos uštelan. Imao sam pravo posla sa njime. Osim što je bio previše prljav, imao je razvaljen čok, dizni 64 i limić. Kombinacija ajme majko. Karb sam očistio koliko sam mogao, posložio sam sve nazad, makao limić, i sad ostaje da naručim ručni čok... dok stigne, skuter parkiran do daljnjeg.

Uz ručni čok, ostaje mi da uzmem novi filter zraka kojeg nisam kupio jer sam zaboravio zadnji put... ahhh

matija84m:
Primjecujem po slici svjecice da je smjesa ok.
Ali cudno mi je da sa sc22 ide skuter bolje.
Kolko se vrti u ubrzanju?

challenbeen:
netaknivši setup rolica:
SC22: 8.000 rpm
G GO: 8.3xx rpm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju