Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (59/68) > >>

challenbeen:
Zadnjih 20-ak dana se zapravo ništa nije radilo osim iz dosade, izmjena ulja u getribi. Izvadio sam ELF 80w90 i stavio ATF Super. Nisam probao krajnju niti pretjerano testirao ubrzanja, ali definitivno se malo glasnije čuje getriba. Mislim da se lako razvrtava getriba sad. Napravio sam cca 40-ak kilometara po lokalu. Zadnja Molas ML50 je pri kraju svog radnog vijeka i trebalo bi je tamo u 5 mjesecu promjeniti po mom načinu i količini vožnje.

Stigle su i naručene aliexpress naljepnice za Powera, bijele, i ostao sam ugodno iznenađen kvalitetom naljepnica. Stigle su za cca 15 dana... Uzeo sam ih za štek da se nađu ako me slučajno pukne da ofarbam Powera sad za sezonu.  :icon_thumright:

matija84m:
Neces sa atf uljem nista dobit osim glasnije getribe. Ja to nisam mogal slusat kako se cuje jako.
Vratio hipenol odma isti dan i to je to

challenbeen:
1.000 km ravno od slaganja mašine na novo. Mašina vrti odlično, čuje se odlično, povlači super. Ja prezadovoljan!
Naravno, danas sam ga malo i suho oprao, podmazao auspuh, samo što nisam fotkao pa nemam ništa osim ove od km/h.
Planova za sad nema, osim što me baca da skinem plastike i ofarbam ih, al nije baš da mi se da hahah  :glasses9:

challenbeen:
Kako me bila sjebala sajla od čoka, koja je gušila samog Powerića, isključio sam blokadu misleći da je do nje. Danas mi je palo napamet da bi je mogao posložiti nazad i odabrati bolje mjesto prekidača. Tako sam složio blokadu, max brzina po satu je 42 km/h. Prekidač je sakriven ispod plastike tako da provjerom ispitivač na tehničkom ili policija je ne mogu samo tako uočiti...

challenbeen:
Jučer bio day off pa sam malo pukao i išao po otoku đir napraviti. I dalje je najbrutalniji osjećaj preletiti neko auto oko zavoja gdje te svi ušokirano gledaju u smislu: WTF?! ... haha ...

nekih 100injak km sam opalio, letao po Novalji, po obližnjim mjestima i tako. Skuter ide, i dalje je 17,5 karb na njemu. Pokušao sam kontaktirati nekidan tehnički za upis auspuha u prometnu, ladno me odj#bo na sljedeći tjedan .... al kad je spomenio 650 kn samo sam se skamenio hahah ... tako da nisam siguran ocu li to odraditi  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju