Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (57/68) > >>

Poggiali:
runner :D

challenbeen:
Novi cimer Poweru  :headbang:

Dolazi uskoro na forum, ovo je samo najava :headbang:

challenbeen:

U subotu sam skinuo Narda (i prodao ga), vratio sam nazad Yasuni R i uštelao ga nazad, jer smo isplanirali u nedjelju (jučer) napraviti đir...
Ja sam nabio 120 kilometara, a đir je bio fenomenalan. Buddy_94 sa Xmaxom, MIC sa Zumaljkom koja je na novo složena i koja ima bolji šut nego ja sa Powerom i duplo težim vozačom haha u svemu, falio nam je Dado_MHR, a fotke sa Šepurina i divljanja 20-30 skutera nemam  :dontknow: Možda netko od njih okači.
Moja ruta: Pag - Ražanac - Vrsi - Nin - Vir - Privlaka - Šepurine - Zadar - Pag - 119 km ravno, oko 7 litara ili manje potrošenog benzina

Od setupa, primijetio sam samo da mi trebaju crveni federi da je start malo bolji za mojih 145 kg :headbang:

Stanje klipa - po kilometraži sa skuter cegera ima 900 kilometara

Corector:
Lijepo lijepo, sezona je vec otvorena vidim.  Ovo kad se klip sjaji od ulja i cistoce je pokazatelj vrhunskog stanja masine iznutra. Naravno, kad uzmes u obzir i osluskivanje masine.

Vidim da imas one solarne lampe na ulaznim vratima garaze. Paradoksalno je, ali one ti ne vole sunce :D odnosno juznu stranu. 2 ili 3 komada su mi eksplodirala.

challenbeen:

--- Citat: Corector - 14 Veljača, 2022, 16:01:32 ---Lijepo lijepo, sezona je vec otvorena vidim.  Ovo kad se klip sjaji od ulja i cistoce je pokazatelj vrhunskog stanja masine iznutra. Naravno, kad uzmes u obzir i osluskivanje masine.

--- Kraj citata ---

nema lipšeg za vidit... no do ljeta se nadam da cu napraviti 1100 km, ali se i nadam da će ostati isto takvo stanje mašine tj termogrupe  :glasses9:

--- Citat: Corector - 14 Veljača, 2022, 16:01:32 ---Vidim da imas one solarne lampe na ulaznim vratima garaze. Paradoksalno je, ali one ti ne vole sunce :D odnosno juznu stranu. 2 ili 3 komada su mi eksplodirala.

--- Kraj citata ---

imam ih godinama po kući, za sad nikakvih problema sa njima nema... na kućici je jedan preko godinu, drugi od ljeta (1,2 godine i 5 mjeseci)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju