Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
challenbeen:
Evo današnji đir prije kiše...
U planu je probati Nardo Replicu čim nađem oprugu koja ide na granu :icon_thumright:
Uzmite u obzir da je na video blagi "niz brijeg" i da ja imam cca 150 kg :drunken_smilie:
challenbeen:
--- Citat: Poggiali - 30 Siječanj, 2022, 20:36:25 ---Neces prat plastike iznutra? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Samo je pitanje vremena HAHAHAH
--- Citat: dario007 - 30 Siječanj, 2022, 19:48:22 ---Koliko je sad vislji na prednjem kraju?
--- Kraj citata ---
Pa mislim da nije puno, nekih 25-30 mm, ali kako su sad ove vilice, taman mi je visina da ne klizim, i da mi skuter ide "fluidnije", znači ili ga je trebalo podić naprijed ili spustiti na amortizeru zadnjem... ova hengtong čeljust koči brutalno, prezadovoljan sam sa njome.
challenbeen:
Nabavljena opruga, ali svakako moram bolju (čvršću) nabaviti, ugradio sam ga na Powera, uštelao sam ler vrlo brzo, definitivno treba tvrđe opruge kvačila, lijepo povlači sa 6,4 gr rolicama i 88 diznom. Nažalost, moja kemija nije uspila pa je prdio na topu, zatim sam nadodao aluminijsku foliju i sa time sve riješio (jer sam mislio da na spoju grane i brtve ne brtvi)
matija84m:
Gađaj da ga vrtis u ubrzanju na 9800-10000 pa ces vidit moc :headbang:
challenbeen:
točno na toliko se i vrti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju