Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (49/68) > >>

matija84m:
Ako je pristupacno doc do coka onda najbolje da je na karbu i gotovo.
Ili sredi tu sajlu da nije prekratka

challenbeen:
Problem je u tome, što svaki put kad se kabel sajle pomjeri, ako se skida ona plastika preko karba, mora se sve preštelati, pogotovo ako se odvidava i zavidava stalno čok sa karba. To sad danas baš skužio i nije mi napeto. Na PHVA 17,5 ručni čok je pristupačan, ali ako se sjećam i od MC3, isto je dostupan, samo ne tako lagano...  :icon_scratch: treba ga potražiti rukom ako se ide na slijepo, ili se mora pogledati gdje se gađa. Jedino je noću problem.

matija84m:
Meni je jedino u zimi problem inace pali bez coka. Mislim da tebi na +10 netreba cok povlacit.

challenbeen:
Mrale, ne pali bez čoka...

challenbeen:
Kupiše Top Perfomance Nardo u pooooprilično dobrom stanju, top je osrednje stanje, nigdje varen, samo ga je dečko pobrusio "za prodaju". Ne mogu vjerovati da sam 17,5 PHVA karb mijenjao za ovako dobar midrace spuh. (onaj karb što sam nekidan okačio fotke i dalje je u mome šteku) ... Ajde da se i meni posreći kad već ne nalazim BB blokove hahahah ...

Plan ga je dodatno pobrusiti sa četkom na brusilici, pobrusiti sa 300 brusnim ručno, možda kasnije i sa 600-800, nisam siguran da bi ga polirao, a ne bih ga ni farbao temperaturnim sprejom. Koju vunu da kupim za njega? Nosač nije na fotki, jer sam ga zaboravio pokupit, inače sam se čuo sa dečkom, čeka me na istom mjestu gdje sam ga maloprije pokupio... hahah... ali jedina stvar koja fali je opruga. Di nju mogu naručiti novu? kao i samu vunu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju