Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (5/68) > >>

stipe:
a nemoj tako, skuteri imaju svoje cari, uvik su bili zabavniji nego neki tamo turing motocikli...

sad ce da kupi besnu makinu od skutera   :headbang:

challenbeen:
I dont like what i see.. lets go fix it.

Priča je išla ovako:
Nije mi se svidilo što vidim, idem pobrusiti kurblu iz šteka, ofarbati i promjeniti. Tokom zamjene osjetim luft. A rekoh u sebi, moram piksnu mjenjat ili je možda polumjesec oša u tri p...e materine, i odlučim sve naručiti kad budem ima para, složim sve nazad, vidim na vanjskom poklopcu sfušarene šarafe i idem kopati u štek da ih nađem. Sredim i to, i idem se prvozati kad čujem neko krckanje kao kad kurblu takneš u vožnji... aaa reko tu si mamu ti j....em, i vratim se doma da ne sj**** nešto, skinem deklo, i imam što vidit. puknuto deklo. j**** ti fušarenje u pm. a točno sam preko nekih rupa u dolasku iz Pule osjetio to škripanje ... no dobro, moram sad i deklo nać, dok sam stavio šaraf da mi nešto ne uleti u deklo da mi još sad i havariju ne napravi.

Hvala vama svima na podršci, puno mi to znači! Imam sa Powerom svašta u planu, sve ćemo vidit narednih dana (čitaj posli plaće) hahaha ...

Moj Pero, hvala ti na sarkazmu, sve znaš, što da ti kažem. Kad sam ih rasproda sve, onda sam tek shvatio koju sam glupost napravio. Zujalica je fenomenalna stvar, na putovanju iz Pule prema Pagu, osjećao sam se odlično, iako mi se vjv pregrijao prijenos pa mi je gmizao 35 uz brijeg.

V-Strom je u prodaji, i posli njega dolazi ili Xmax 250 od budy_94 ako ga još bude imao dok svog prodam, ili novi SYM TL 508 kojeg planiram otić van granica jer u nas je po 2 tisuće eura skuplji.

Corector:
Aaaa tu smo dakle, preskocis sarkazam kao i uvijek i eto nas na istom misljenju :D

Tako se i meni poklapa, 50tka za grad, za zabit se u nekoga i ostavit s kljucevima u bravi. A neki maxi, al obavezno sportiva da se mozes provesti ko covjek u dvoje.

A fora je kad navijas dok ides uz brijeg, makar ces ti to ustimati i tih 35km si vidio tada i vise nikada, jer to je klasicna prica cim kupis skuter, samo molis boga da se dovuces nekako, a dalje kad to poslozitls mozes na kraj svijeta. I drago mi je cut sto 35kmh smatras gmizanjem.

Poggiali:
Ja navijam za Sym  :toothy9:

challenbeen:
Pijem pušim, loše mi se sprema, živottt ide a mene nema, evo me u garaži, baš sam u pravoj blamaži...
Ova objava u temi je čisti dokaz da se od mene ne isplati kupovati skuter, ni u f**king slučaju! Sve RMS i motoforce dijelovi. 2 km dalje od mene, sve se raspada.

Smatram da dosta dugo radim sa skuterima da znam da se ne isplati (DUGOROČNO) stavljati ništa drugo osim OEM Piaggia, osim ako u nekom slučaju zamjenski ili čuning dio nije bolji od samog OEM dijela tipa, radilica, ležajevi, igličasti i slično. Tako sam danas poletio u PIA centar, te sam se malo obnovio, kupio laganu pripremu dijelova - nove disk pločice, prekidače, mikro remen i zupčanik, pumpu vode, 2 remena, i još neke sitnice za štek i za montiranje na skuter. Također, kupio sam Valvoline dvotaktol za probu... da vidim kako se ponaša na "serijali".

Odmah je pala i reparacija prednje dvoklipne čeljusti od MC3 modela koju planiram ugraditi na Powera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju