Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
balki:
Ak ne stavljas nove onda obe operi brake cleanerom pa poravnaj brusnim papirom.
challenbeen:
Ovo i jesu bile potpuno nove pločice. I one su sad pobrušene. Ček, što mažem? Poleđinu pločica na koju cilindar ide na njih? Jer imam trenutno tu silikonsku mast za podmazivanje
challenbeen:
Krenula je čeljust opet škripati, prebacit ću ga ovih dana nazad na OEM jednoklipna kliješta, jutros sam ih pregledao, izvadio cilindar, podmazao ga i vratio. Nadam se da će sve bit uredno heheh ... Probat ću ovaj puta metodu sa ubrizgavanjem ulja, umjesto da nadolijevam i čekam da krene teći kroz sistem.
Tu je fotka svjećice sa diznom 82 i prerađenim karbom!
Naravno, tu je max speed 105 gps sa kojim sam prezadovoljan nakon štelanja svjećice.
Budy_94:
Odlična boja svjećice ako se mene pita. Čak malo bogatija, što bih i ostavio da sam na tvome mjestu ako
ti ne bude trošio previše.
Znači ipak je razlog zbog kojeg je prije tražio veliku diznu bio falš zrak.
Jesi mjerio potrošnju sada sa prerađenim airboxom ?
challenbeen:
tako je, nisam preradio airbox nego sam samo makao lulicu. nisam znao za neke te cake što se tiče ulaza zraka u box. sad sam sve sredio to, i evo, skuter ide ko raketa.
Ne, potrošnja nije mjerena, jer ga moram opet do vrha napuniti i resetirati sat. i onda opet 100 km napraviti, napuniti, i vidjeti koliko je progutao benzina u tih 100 km/h. žalim samo što mi je rezervoar mali pa je gotovo nemoguće preći više od 120 km na jednom rezervoaru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju