Tehnički kutak > Tehnička pitanja

POMOĆ/SAVJET prije nego što bacim skuter u more

<< < (2/5) > >>

RoadRunner1:
Prirubnica, semerinzi sve novo. Kompresija onako seljački ma kurblu se čini dobra. A svjećicu nisam skida jer sam žurija sa posla doma pa me nervoza uvatila. A to mi se još nije doma dogodilo. Znam da to moram prvo pogledati da bi struju eliminira. Izgleda ko da negdi gorivo ode iz karba za to vrime jer kad čok potegneš onda dobija više goriva?. I ništa nigdi ne curi i ne kapa da se fizički vidi. Zato sam pita za vakum ventil jer nemam pojma kako se on ponasa

RoadRunner1:
Motor ima 18000km, ja sam prvi vlasnik, znaci nema nešto da je neko prčka po njemu da nebi znao. Ionak sam ja sve sam na njemu radija.

robyakarider:
kompresiju izmjeri

RoadRunner1:
Jedino što na njemu nije ok je to što mi prilicno bali ulje na spoju auspuha i cilindra jer su mi super majstori vulkanizeri zeznuli navoj kad se minjala zadnja guma pa su skidali auspuh i usrali navoj pa nemogu stegnuti auspuh do kraja. Znači tu bi moga neki  bug biti mozda?

stipe:

--- Citat: RoadRunner1 - 23 Rujan, 2021, 21:07:56 ---Struju sam eliminira kao kvar jer ipak upali kasnije, baca dobru iskru, ionako ima nove namotaje, svječica je skoro nova a da je cdi bi ima i problema i u vožnji vjerovatno?

--- Kraj citata ---

ne mora biti

meni je problem bio sto je vozio dan dva bez greske, i onda ne bi upalio, po pola sata bi ga palio i ni makac. i onda dodjem za uru i upali iz prve....

bobina zajebavala, prominio drugu i sve 5....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju