Tehnički kutak > Garaža

Ggiaopi Piz T4

<< < (6/12) > >>

stipe:

--- Citat: mic - 27 Rujan, 2021, 11:28:36 ---Bilo bi zanimljivo nabacit 100cc mašinu. Tada bi čak bio solidno upotrebljiv skuter.

--- Kraj citata ---

to bi bilo ok

a slusaj ovo, (vec sam pisao ovo) frend kupio zipa 50 4t od lika koji ga je kupio iz ducana, znaci cista originalna serijala, skinute su mu blokade i to je to

taj skuter je u krajnjoj isao kao runner, nikako nam nije bilo jasno kako. start je bio slabiji, ali kad se razvrtio isao je cisto pristojno.
on i cura mu, obisli cu cilu zadarsku okolicu uzduz i popriko sa njim. toliko mu se svidio da je kupio nakon toga zipa 100 pa zipa 125, kojeg ima dan danas...

na zalost, ovo je jedini video kojeg imam...

mic:
E vidio sam ovaj video baš nedavno, mislim da si ga isto ti okačio ovdje negdje na forumu.
Dobro ide, ako je 80 gpsa onda super.
Ja sam probao svog prije nego što sam ga rastavio i uspio sam doći do 65 gpsa (69-70 po njegovom satu).
Mjerenje je bilo na skroz ravnoj cesti i ja sam sjedio uspravno, nisam se saginjao.
Remen mu je neki Gatesov, pretpostavljam da bi original Piaggio remen donia jos koji kmh krajnje.

challenbeen:
Uff... prođe nostalgija sa mojim prvim Zip 50 cc 4t... inače, ja sam mu 2013 stavio 100cc mašinu i nije me nešto dojmilo, 70 km/h je išla ta mašina, i bila je jača u dvoje... ja kad bi već radio swap, stavio bi 150cc sa Skippera, Zip125 ionako ima iste blokove kao Skipper, tako da samo moraš nać blokove. Zamisli, i sam znaš da sam proda prije 10-ak dana baš 150cc blokove... Jedino ne znam dali ide ista struja ili treba nešto mijenjati. Inače, plastike su ispale picikato, i baš dobro to radiš... moga bi se zaletiti sutra do tebe probati  ;D ;D

aragonY:
@chalenbeen ufotkaj se na zipu obavezno, to bih volio vidjeti   :toothy12:

challenbeen:
Mene ces vidit al ne znam oces li i zipa.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju