Tehnički kutak > Garaža

Ggiaopi Piz T4

<< < (3/12) > >>

Dragster 50:
Pratim, sretno  :icon_thumright:

mic:
 :laughing6: :laughing6: Stipe, točno tako je i bilo. U svega par minuta bio je ogoljen, a mislio sam samo ulje promjenit i terat na regu hehe. 22tkm ima na satu.

Hvala Dragster  :icon_thumright:

mic:
Išao sam skinuti ručicu zadnje kočnice da ju malo sredim, ispoliram i podmažem te prilikom razdvajanja ručice i sajle raspala se kuglica na kraju sajle.
Kuglica se raspala kao da je od pijeska napravljena, nevjerojatno. Pravi je talijan  :sad1:
Naručio novu sajlu, čini se čak dobre kvalitete.

Bio sam u Tokića neki dan, malo sam se šetao po poslovnici i ugledam na zidu visi ovaj Athenin filter za Zipstera.
Pitam koliko košta to zadovoljstvo za mene i kaže lik 61kn.
Uzeo sam odmah filter da zamjenim onaj koji je bio u motoru.
Ovaj filter se čini dobar, nije providan, dosta je gust.

Far je bio izgorio od sunca.
Namjeravao sam riješiti far poliranjem i to sam odradio ali nisam bio zadovoljan rezultatom.

Drugi dan sam preletio far sa 1000 vodobrusnim i bacio dvije ruke Mobihelovog laka preko toga.
Zateglo se odlično, niti prašine niti narančine kore.

Zadnji žmigavci su vidjeli bolje dane pa sam ih malo obnovio.
"Krom" sa leće se počeo skidati pa sam prešao to sve scotch brighteom i bacio par ruku srebrne baze preko toga.
Stakla sam ispolirao i to je to.

stipe:
Ovo je lipo ispalo  :icon_thumright:

Prednja guma naopako montirana? Gledam saru, pa nisam siguran...

dario007:
Lijepo,lijepo,nedavno sam imao u vlasnistvu jednog 4t Zipa sa 30tkm,otisao u dostave,sad je na 37tkm.
Ja sam se provozao 20ak km sa njim i nebi vise nikad,hvala.To je tako slabo i tromo da je to kriminal.

Btw ovo ti nije full linearna polutka,zip 100cc 4t nosi full linearnu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju