Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr 150 2t

<< < (6/7) > >>

dario007:
Nemrem dijagnosticirat kvar, al' mogu da ti je frend kreten!

Pogledaj lezaj kotaca,getribi nije nista.

PchelaUbica:
A mozda je blok pukao

Deni999:
Pojeli se zupci od glavčine. I onda se okretalo kolo oko osovine koja izlazi iz getribe i zato je mljelo i imalo lufta lijevo i desno. Narucio sam drugu glavcinu trebala bi doci brzo.

Deni999:
Imam jos jedno pitanje. Otisao mi je čok na skuteru. Karburator je Mikuni Vm 20. Prije je bio ručni čok ali je sad puknuo pa bih ga htio zamijeniti. Gledao sam po netu i vidim da se ta rucna verzija moze naruciti ali kad se uzme sve sto treba ispadne oko 40eura. Pa bih radije uzeo elektricnu verziju jer je jeftinija ali tu imam drugi problem. Znaci elektricni cok koji bi meni trebao treba imati jack za spajanje na instalaciju u obliku broja osam. A na njuskalu sam vidio par oglasa za cok za sr 150 i svi imaju pravokutni presjek tog jacka sto znaci da se ne moze samo spojiti. Postaviti cu sliku toga dolje da se vidi. Sad me zanima mogu li ja od tog čoka s pravokutnim presjekom precvikati žicu kod tog spoja i spojiti nekako na ovu instalaciju od motora. Oce li tada normalno funkcionirati? Ili ako netko zna gdje ima uzeti cok s bas takvim jackom u obliku broja osam.

challenbeen:
Uzmi opet ručni čok... kakvi električni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju