Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha neos 50 ne pali nakon stajanja

<< < (2/4) > >>

SkejterKlido:

--- Citat: PchelaUbica - 20 Kolovoz, 2021, 11:20:11 ---Vuce ti zrak negdje. Sumnjam da ces nesto postic ciscenjem

--- Kraj citata ---

S obzirom da sam primjetio da na spoju casice i karba bude vlazno racunam si da tu vuce zrak tj da ne dihta dobro i da ga to zafrkava

PchelaUbica:

--- Citat: PchelaUbica - 19 Kolovoz, 2021, 10:48:28 ---Semerninge , usis, prirubnica, filter, karb

--- Kraj citata ---
Eto provjeri to sve pa javi
Poslikaj ako sta ima sumnjivo

SkejterKlido:
Ocistio karburator propuhao dizne sklopio natrag upalim ga i radio je jedno sat vremena bez ikakvog problema,sklopim skuter i nebi ga vise bog dragi upalio.
Nikakvo crijevo nije stisnuto ama bas nista jednostavno nece upaliti,znaci ohladio se i ne pali,dignem mu cok ali verglam u prazno a svjecica mokra.
Jednostavno vise nisam pametan cekam drugi karburator za probu pa cu vidit o cemu se radi
Jeli moguce da je slaba kompresija pa dok se ne zagrije ne zeli upaliti?jedino mi je to ostalo jer i kad radi nekako cudno radi

SkejterKlido:
Rjesio sam problem skuter radi i sve super sad
Međutim kako ga pripremam za tehnicki primjetio sam da instrument sat ne radi a zaruljice ispravne te da se ovo bijelo cudo sa slike dosta grije..smije li to bit tako ili je neki drugi problem sad u pitanju

zvonkec92:
To se mora grijat, to je tako normalno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju