Ostalo > Motocikli

Suzuki V-Strom DL650 ABS L2 - by challenbeen

<< < (15/16) > >>

Corector:
Mi koji smo visi, uvijek moramo zalec, tako da ce dobro doci :D

Netko mi je bio rekao u stilu, sta glumim na 50ccm i zaljezem, kupi pravi motor i vozi se ko covjek. I tako ti ja njega poslusam, kad ono, koliko god da je motor jak, kad zakegnem, dobijem i preko 50% bolje performanse prilikom ubrzanja. Sto je jaci, to trebam ranije zalec. Jedina prednost je sto kad se uspravis, rezes mu visoke brzine kao dobre kocnice.  :happy3:

challenbeen:
Fotke od danas, išao fotkat za prodaju, pa puknio 20-etak km đir u laganoj jakni pa se smrzo.. ali bio gušt...  :glasses9: :headbang:

challenbeen:
Za 90 kn iz Kine u roku 30 dana, po meni, visokokvalitetna tank naljepnica, stara koju sam nekidan dobio, završila momentalno u smeću. Ne znam, ali nisam očekivao da će ova kombinacija boja biti pun pogodak. Meni se sviđa jako jako! Lijepljeno je metodom ODOKATIVNO, vidim da je jako uspješna u zadnje vrijeme.

challenbeen:
Pao manji đir sa motorom, bez jakne sam bio, samo u duksi, onda znate kako je toplo...  :glasses9: :headbang:

Rosa je učinila svoje.

challenbeen:
Neke fotke pale još prošli tjedan kad sam ga oprao, i naravno, posli pranja provozao....  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju