Ostalo > Motocikli

Suzuki V-Strom DL650 ABS L2 - by challenbeen

<< < (12/16) > >>

Poggiali:
sym mi je cak lepsi od kymca ... na zalost, od tih maxija ne znas koji je gori za skidanje plastika  :sad1: :sad1:

challenbeen:
Nije baš da sam zapostavio motor, samo jednostavno odem i provozam se bez previše fotkanja. Presjeo mi je iphone i njegov pad prije mjesec i nešto dana, pa jednostavno nemam volje na motoru vaditi i fotkati.
Između ostalog, stigla mi je još jedna pošiljka Cobrra Nemo 2, za štek (ili za vstroma u budućnosti ili za SYM TL508 jer i on ima lanac).

Danas sam naganjao motor lokalno po Pagu, vjetrenjače, Košljun i slično. Opran motor, ne previše detaljno, ali dovoljno da ode sva prašina dole, da se opere lanac i zapitam jel bi trebao možda motor na kardan ahahaha

Trenutno na satu je: 61.6xx km

challenbeen:
Današnji mini izlet po Vranskom jezeru... Okrenuo sam 62.000 km

Corector:
Stize novi Battlax Adventure Trail AT41 pocetkom godine.

challenbeen:
Daaaa, vidio sam... One mitas su 90-10% al puno goriva trošu, te bi trebale biti 80-20% cesta-makadam što bi trebale bit savršene za mene. Ako V-Strom ostane u mene do sljedećeg ljeta, očekujem da ću spržiti do tada ove gume (znači barem 10.000 km) i da te Bridgestonke neće koštati u kompletu više od 300 eura  :laughing7: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju