Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg mc2 by SkejterKlido

(1/3) > >>

SkejterKlido:
Pozdrav evo da ja predstavm novi projekt nakon dugo neaktivnosti na forumu  :binkybaby:
Dakle radi se o nrg mc2 od 1. Vlasnika koji je stajao nepomican sigurno 2 godine.
Sasvim slucajno sam dosao do njega,bio kod decka u garazi i nesto kroz pricu kaze brat ga rastavio nezna sastavit i to je to ja ponudio novce i vlasnik pristao
S obzirom na godine stanje je super plastike su citave,skuter ima 13000km i tako,na njemu je masina od stalkera zracno hladenje na kojoj je navodno prije "mirovine" napravljena generalka i to je to za sad nista posebno
U planu ga je vratit u tvornicko stanje,polakirat plastike sve lijepo ocistit i oprat te ga regat i vidit sto s njim.
Trenutno imam samo ove slike ali kad prode sezona idemo sarafit i bit ce slika

SkejterKlido:
Krenuo sam rastavljat  skuter i vec sam naletio na problem a to je da zadnju kocnicu ne mogu nikako odzracit jednistavno se rucica ne vraca nazad kada je pritiscem,akad sam otvorio posudu vidio sam da je ona gumica(dihtung) od poklopca deformiran i veci od posude te ga ne mogu stavit unutra
E sad sto mi je ciniti trazit drugu rucicu(komplet pumpicu)ili nesto drugo?

challenbeen:
Moze ti biti više toga, ako si pritegao nešto, moglo je popustiti. Jesi promjenio bakrene podloške? Hesi stavlja dot4 ulje?

challenbeen:
 :icon_thumright:

SkejterKlido:

--- Citat: challenbeen - 28 Kolovoz, 2021, 16:26:09 ---Moze ti biti više toga, ako si pritegao nešto, moglo je popustiti. Jesi promjenio bakrene podloške? Hesi stavlja dot4 ulje?

--- Kraj citata ---

Nisam ja to ni dirao nego sam skuzio da se to desava i reko odoh odzracit i vidim to se desava,morat cu bacit oko bas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju