Ostalo > Svijet računala i mobitela

Preporuka kucnog interneta

<< < (7/10) > >>

JogFromYamaha:
Ja imam optima telefon internet i tv i mogu reci da je cisto ok, 168kn mjesecno za sve troje i vec vise godina cisto ok radi.

Samo da ti odma velim isplati se ici na compare i slicne stranice i traziti ponude na vise mjesta jer sta se tice cijene mogu oni jako varirati a usluga je identicna.

Ubiti za po kuci ti preporucam Wlan kad danas sve na njega radi (mobitel, tv, racunalo).

ljubo46:
Joj ekipa
Problem je eto sad ne znam sto da uzmem.na kraju
T com
A1
Iskon
Nešto drugo :dontknow:
Nije mi za par kuna ali bi da imam ok uslugu.

zvonkec92:
Ja imam A1 vec dve godine i nikad niti jednog problema za sad, dok sa Tcomom se ne zelim ni prisjecat muke i natezanja i prevara koje su mi priredili

ljubo46:
Razumijem
Ono sto bi rekao sad za kraj da mi iskon nudi najvecu brzinu za najbolju cijenu
Mozda mi to i presudi
I to bez ugovorne obveze

avr freak:
Ja sam na T-comu. Gigabox uparen s mobitelom, 149kn/mj- 400GB po punoj brzini, nakon toga se smanji na 4Mbit/s ali rijetko kada prođem jer sam većinu dana u firmi.

Apsolutno nemam nikakvih problema, u centru sam i sve super radi. Spojen je tv, usisavač, klima, perilica, laptop i dva mobitela- nikad ne zašteka. Uvijek si samo pazi da brzinu koju nude mogu isporučiti, ostalo je sve ok više manje. Kod njih imam sve već 10 godina i nemam ništa loše. Izgori modem, zovem u ned., ovaj dođe isti dan i promjeni ga. Nisu više očito ko prije jer ih konkurencija dere.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju