Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50

<< < (2/5) > >>

aragonY:
A ne možemo ti sad objašnjavati koje crvene, biti će previše opširno.

dario007:

--- Citat: alx77 - 23 Kolovoz, 2021, 18:17:22 ---Previše opširno,a trerba tražiti ko šta piše.
Evo danas sam rastavio skuter pošto trebam zamjeniti prirubnicu jer je ispucala,pa sam odma rastavio karburator gore je dizna 79,rolice su crne,fedri su zeleni a centralni crni. Neznam da li zamjenim remen dobar je još pošto skuter ima 13900km.

--- Kraj citata ---

Posto si lijen citat,a ja svoje vrijeme također necu trositi,onda ti mogu ponudit online savjetovanje u kojem cu sa tobom podijeliti svoje znanje i vrijeme i to uredno naplatiti.
Javi se...

alx77:
Pozdrav, evo male dorade na runneru, stavio sam giannelli extra v2 auspuh s kojim sam dobio malo na brzini nekih 5-7 km/h,danas sam stavio multivar 2000 sa rolicama koje sam dobio(7.2g). skuter sad bolje ubrzava kod dodavanja gasa,jer prije bez multivara nije odmah hvatao.Zanima me da li da stavim bijeli feder centralni koji sam dobio? Brzina koja je bila sad 85 km/h.

robyakarider:
evo baba gatara kaze da ces dobiti 7.5 km/h vecu krajnju brzinu
montiraj je gore pa vidi vec kad je imas

zvonkec92:

--- Citat: alx77 - 23 Kolovoz, 2021, 18:17:22 ---Previše opširno,a trerba tražiti ko šta piše.
Evo danas sam rastavio skuter pošto trebam zamjeniti prirubnicu jer je ispucala,pa sam odma rastavio karburator gore je dizna 79,rolice su crne,fedri su zeleni a centralni crni. Neznam da li zamjenim remen dobar je još pošto skuter ima 13900km.

--- Kraj citata ---
Uz to previse opsirno ces i masu drugih stvari usput naucit da ne otvaras nove teme za svaku sitnicu ( kao neki ), sjedi zagrij stolicu otvori podforum garaza i citaj teme vezane uz talijanske 50-ke, malo na preskokce al sigurno ces naci ono sto trazis. Mene kad nesta jako zanima ne ocekujem da mi sve bude servirano na pladnju nego cak imam volju procitat 20-30 stranica neke teme da dodem do onog sta me zanima ili jednostavno kupi 5 centralnih federa 5 setova rolica i isprobavaj dok ne dobijes ono sta trazis   :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju