Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Speedfight 2 fućkanje i slabije vuče zagrijan
MAY PAYNE:
Pozdrav svima ekipa. Novi sam ovdje,pa molim za strpljenje.
Imam speedfight 2 2004.g. Kad se zagrije,teže prima gas i kao da slabije vuče.Kad je hladan prvih 5km čupa iz mjesta i krajnja brzina je 80km.Sve je original osim auspuha tt i lakših rolica 6grama i dizne za 2 broja veće, mislim da je 58.. Drugo pitanje:kad se pošteno zagrije,cujem fućkanje sa strane videne pumpe. U leru ništa,ali pojacavanjem gasa pojacava se fućkanje. I kako da saznam jel skuter ima euro blok 1 ili 2 ? I ako netko zna nekog dobrig meh.za speedfight zagreb zapad bio bih zahvalan . Unaprijed hvala na idgovorima.
MAY PAYNE:
Nitko ništa ne zna ? Krhko je znanje ?
matija84m:
Nece nitko vise serafit po pezi. Cak ni oni koji uzdizu te francuze.
Jasno je da kad nesto taknes na pezi da se opseg posla samo gomila i tu nema kraja.
MAY PAYNE:
Mislim da su ovo normalni problemi za skuter. Nema tu nikakve velike nabrijačine. Skuter me savršeno služi već dugo vremena i normalno da ce pokazat kad je vrijeme da se nesto zamijeni. Htio sam si skratit muke dijagnosticiranja problema tu na forumu ali vidim uzalud. Čitajuci tehničke probleme,puno više nailazim na talijane sa 100 problrma i kvarova nego na prugeote. Toliko o tim francuzima 😂
gavranpero:
Pa talijan se šarafa, francuz vozi na otpad. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju