Tehnički kutak > Garaža
ApriliaSR50r Euro4 by fran_hr
fran_hr:
Dosta dugo nije pisano u temi, srka se i dalje vozi…vec je na 13tkm. Vecinom se samo tocilo i vozilo od zadnjeg pisanja, nakon nekog vremena propisala je uljna te je stavljena nova OEM piaggio kupljena od clana dario007, nakon toga za sitnu lovu je uletio gianelli rekord kao nov pa sam ga zamjenio sa leovince tt.
Vec mi je dosadilo tih 50cc, pa je za dobru ponudu uletio prakticki nov yasuni r i dr.evo 70 tako da to nisam mogao propustiti…
Pomalo sam krenuo u slaganje i tako odvojio masinu od rame, skinuo oem cilindar i klip koji su u top stanju, nakon tog mi se pojavio problem…naime dr.evo kao i svi ostali piaggio agregati do 2017 u glavi su koristili obican senzor temperature, euro 4 ima zeleni konektor sa m12 navojem te sam dao glavu tokaru da nareze novi navojkako bi mogao ugraditi originalni senzor, to je odrađeno i placeno 5€..
Stavljen nov polini igličasti, nove dr.evo karike, dihtunzi, polini usisne lamelice. Karburator ostaje 17,5 jer smatram da nema potrebe za vecim na drevu, stavljena dizna 85 za pocetak. Ostavljena je uljna i pojacana dosta. Ulaz u airbox proširen na 20mm, odrezana pregrada u poklopcu airboxa. Evo kako to sada izgleda:
Osjeti se velika razlika i zadovoljan sam kako ide, za sad su 6,2 gr rolice u multivaru sa ljubicastim centralnim, fali mu okretaja ali preostaje fino štelanje prijenosa i karburatora.. :headbang:
Ide i na zadnji!! ;D https://youtube.com/shorts/zRc8Nom5u2A?feature=share
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju