Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio nrg
asterx:
Eto sutra dolaze rolnice montiram i snimam onda ponasanje skutera,mene samo brine trenutno stanje,kada krecem iz mjesta jedva krene,u nekom brdu ne bi ni kreno,nadam se da ce rolnice sutra rijesit koliko toliko problem
matija84m:
Kad ga ustelas sa rolicama da ga vrtis u ubrzanju 10000 onda ce i start bit bolji. Zapravo trebao bi bit ok.
Ako bas ne onda stavis za nijansu tvrđe federe na kvacilo.
asterx:
Sad su crni federi sta je slede po jacini,i jel se to gleda po debljini federa jer kad uporedim zute i ove crne zute su mi dosta deblje
Zigas:
Objasni nam koje kvačilo imaš. Pisao si da imaš Malossi. Malossi ima dva Fly i Delta. Za oem, fly i deltu su sasvim drugi federi i boje. Na oem kvačilu crni od Malossi za oem kvačilo. Za Fly trebaš bele od Malossi za Fly kvačilo možda zeleni, jer žuti je več prejak (nisu isti ko za oem kvačilo), da bude ekvivalent za oem i crne. Delta je cela nauka ali crveni max opušteni i tegovi negde na sredini bi bilo to. Jasno federi za deltu.
asterx:
Malossi fly kvacilo,i crni federi samo mi ovi crni sto su mi trenutno na motoru mi izgledaju tanji nego zuti sto sam imao sutra cu uslikat kad budem rolnice stavljo,
a imam i zute federe nove kad sam kupio leo vince tt za prosli keeway motor dosli su zuti na kesi pise piaggio,dal njih da stavim?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju