Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio nrg

<< < (2/24) > >>

asterx:
Kako sam sinoc vidio nije na bolcni,dal da probam stavit podlošku,i teze rolnice

balki:
Kad stavis podlosku odma ce i iza otic vislje. Primjeni vec opisane savjete sa foruma sto se tice debljine podloske + malo "fajn tjuninga".

matija84m:

--- Citat: asterx - 05 Kolovoz, 2021, 10:54:48 ---Kako sam sinoc vidio nije na bolcni,dal da probam stavit podlošku,i teze rolnice

--- Kraj citata ---

Ako mislis vozit taj remen daj barem izmjeri duzinu i sirinu remena da vidimo ima li sanse da se ustela.

Sa podloskom bi mogao produzit bolcnu ali ce ti falit krajnje brzine. I opet ako remen nije u dobrim dimenzijama nece valjat.

asterx:
Danas sam uzeo rolnice malossi  7.5 grama,i crne federe kvacila i bijelu centralnu,pa cu probat nesto,razmisljam stavjt ove crne federe bijelo centralnu i podlosku,i rolnice tri od 7.5 i tri od 6.5 grama pa cu vidit ,ako sta bude kupit cu onda seriski remen pa sve ispocetka,nmg da vjeujem da imam 3 motor i da ne mogu ustimat dobar šut i dobru krajnju,sa ovim ovako nabere oko 95 ,a okretaji su pod gasom 8.700,a krece na 4.500 ali tmurno krene

matija84m:
Premalo vrtis tu masinu. Znaci 8700 je premalo okretaja i trebaju ti lakse rolice od sadasnjih 6.5g

Bilo bi dobro znati jel leovince kratki ili dugi da ti se pomogne koje okretaje gađat. Ali 1000 okretaja ti fali cca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju