Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio nrg

<< < (9/24) > >>

avr freak:
Remen svakako primijeni bez razmišljanja, kad dođu rolice vjerujem da ćeš sve svoje probleme riješiti.
Niti si prvi ni zadnji ko ima problema s Malossi-em. OEM remen, ne zamjenske.

asterx:
Eto onda cu danas ga narucit,nadam se da ce mi vratit krajnju kao sto je bila sa onim rolnicama od 6.5,hvala vam,rezulatat cu napisat za par dana kad sve dode mozda kome bude od koristi

asterx:
Danas stigo remen,sve rasklopim i uzmem zadnje polutke kao sto sam i reko da sam u voznji osjetio da one se ne otvore do kraja,i rasklopim i vidim da na lameli ima malo ostecenje kad sam odvrto saraf veliki izgleda da sam ja napravio rijesi to sklopim,stavim novi remen i proba,odma 90 kmh,ali obrtaji sada su spali ponovo na 8700 u voznji a start do 30 kmh su 7000 hiljada,sutra ce doc 5.5 grqma rolnice pa.cu da probam,sta vi mislite dal ce rolnice rijesit problem sad sa ovim obrtajima i zasto se sad obrtaji spustili sa 9100 na 8700

dario007:
A koja gramaza rolica je sad?

asterx:
6.1.grama,sace upload slike i video na yt ,interesuje me da vidite slike ima distancer neki do bloka par milimetara sirok,da li treba tu da bude ?sace i video na yt snimio sam ubrzanje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju