Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio nrg

<< < (5/24) > >>

dario007:
Daj kakav vrh,ko ti glavu puni sa glupostima?Ni na jednom Piaggiu 50 remen ne stoji u vrhu...

avr freak:
ovo mora da je neka skrivena kamera  :toothy12: :toothy12:

asterx:

--- Citat: dario007 - 06 Kolovoz, 2021, 11:37:12 ---Bijeli feder i 7.5 rolice nemoj ni probavati,jer ces samo izgubit vrijeme na probu.

Sa leovinceom idu rolice 5.7gr i ljubicasti feder,male oprugice crne,dizna 64 i tjt.
Te postavke mogu minimalno oscilirat i ovisit o tome jel leovince kratki ili dugi.

Ja kad sam ti rekao da citas teme i projekte,govoris da si sve procitao i kupis sve krivo...

--- Kraj citata ---

Stavio sam sve i izgubio sam na krajnjoj,niz malu nizbrdicu kao da prokine,jel moguce da je centralna pretvrda?

asterx:

--- Citat: avr freak - 10 Kolovoz, 2021, 14:37:45 ---ovo mora da je neka skrivena kamera  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Kakva ba skrivena kamera,nije sramota ne znat nego sramota ismijavat nekog ko ne zna,pozz

avr freak:
Nisam ja mislio ništa loše ni krivo, iza tekstova na forumu se svašta krije no nebitno. Ako si isto tako čitao ostale teme, ne razumijem stvarno od kud ti taj podatak.

Centralna tu nije kriva (ako je ljubičasta kako si napisao i nova je), prije se trebaš poigrati s rolicama. Točnu gramažu će ti netko teško napisati jer zavisi o puno stvari.
Isto tako, na slici je Malossi remen- ne znamo kakav si remen kupio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju