Ostalo > Razne offtopic teme :)
Rust remover ?
zvonkec92:
Trebam pomoc u vezi neke tekucine koja provjereno uklanja hrđu, ali da ju bas ukloni sa željeza a ne pretvori u neki kemijski spoj koji se ljušti kao npr Antikorozin na kojem ujedno pise da se to u kaj se hrda pretvori NE skida vec da se farba preko toga. Wtf kako ne skinut nesta sta se ljusti vec pogledom i farbat preko toga?
full metal panic wallpaper hd
Ovo kaj je bijelo tu je cisto zeljezo a ove fleke smede su hrđa koju Antikorozin nit je skinuo nit je pretvorio u išta
Gledam masu videa po jutubu i dosta ekipe koristi MC51, cak i neki švajcarac neznam kak je on doso do toga a toje prekookeanski proizvod.
https://mc-51.com/?jjj=1626989586760
Jel ima kaj slicno na nasem trzistu? Ako nema di nabavit ovaj MC51?
Ajmo ljudi pomagajte...
challenbeen:
Najeftinije i najbezbolnije je pjeskarenje..
balki:
Jbatga ak je hrđa bila 2mm moras to malo celicnom cetkom pomaziti između par djelovanja kemije.
Moj glas za vruce cincano sidro ili inox;-)
Poggiali:
nije ti los antikorozin, ali ja sam njega mazao i cetkao i tako par puta... slobodno ga obrusis ako ide neki temelj gore...
jedino bolje bi bilo u octu ostavit da to stoji cca 4 dana... onda budes imal golo svjetlo zeljezo...
ameri imaju tih odstranjivaca, al ja u bojama i lakovima to kod nas nisam nikad vidio :(
zvonkec92:
Ma kaje najbolje obrusil sam sidro s brusilicom i skinul hrđu maksimalno kaj ide i jos posle sa cetkom al nisam zadovoljan djelovanjem antikorozina. Ovaj MC51 je najjebenija stvar na koju sam naletio na netu samo da mi je tak nekaj iskopat kod nas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju